Александра Жекова ще участва Dancing Stars

„Нямам търпение да се включа в Dancing Stars” – с тези думи oлимпийската ни гордост Александра Жекова „издаде” своето участие в най-бляскавото танцувално шоу в телевизионния ефир. Ден, след като се класира несправедливо пета на финала по сноуборд в Сочи, Сани се впуска в ново състезание за нея. Тя сподели в пряка връзка по телефона със сутрешния блок на Нова „Здравей, България”, че свързва Dancing Stars с нови емоции и голяма провокация – да открие своята артистичност, която никога не е отключвала. Сани допълни, че никога не е танцувала и няма да й е лесно, но сега сбъдва една своя сбъдната мечта – да излезе на дансинга на Dancing Stars.

Олимпийският сезон на Dancing Stars 2014 стартира на 11 март по Нова. Водещите Калин Сърменов и Алекс Сърчаджиева обещаха „големи звезди и танцьори с олимпийски дух”, който ще  води участниците този сезон. „Хората имат нужда да гледат красота и ние ще им я дадем” – така Алекс Сърчаджиева обобщи вълненията си около Dancing Stars.

Екипът на Dancing Stars стиска палци на своята първа участничка – Александра Жекова в предстоящите стартове за световната купа в Швейцария и Испания. Веднага след това тя ще се впусне в танците в Dancing Stars 2014.

Кои ще бъдат другите участници, ще се справи ли Сани Жекова със своята срамежливост и ще видим ли артистичната й страна, всичко това ще стане ясно от 11 март по Нова.