БЕБЕШКА РАНИЦА ОТ NIVEA – НЕЖНА ГРИЖА И ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ

NIVEA Baby – удобство и комфорт за най-малките със специален комплект – бебешка раница, в която се съдържат измиващ лосион за тяло, бебешки крем, подхранващ крем сапун и почистващи кърпички.

Нежният измиващ лосион NIVEA Baby е подходящ за почистване на цялото тяло и може да се използва дори и за измиване на бебешката коса. Нежната формула с екстракт от невен и без сапун предпазва кожата от изсушаване.

Мекият бебешки крем NIVEA Baby Soft с формула с естествен екстракт от невен осигурява 24-часова непрекъсната хидратация и защита и одсилва защитната функция на кожата.

Подхранващият крем сапун NIVEA Baby почиства и нежно се грижи за нормалната кожа на бебетo всеки ден. Формулата с масло от маслина и висококачествени хидратанти предпазва бебешката кожа от изсушаване и я прави чиста, мека и гладка.

Кърпичките NIVEA Baby Fresh&Pure пък почистват бебешката кожа нежно като чиста вода и поддържат естествената й защитна функция.

Кожата на бебето е чувствителна и мека, затова продуктите за грижата й са от първостепенно значение. Вкъщи, на път или на плажа, удобната раницата с измиващ лосион за тяло, бебешки крем, подхранващ крем сапун и почистващи кърпички, е задължителен спътник на Вашето бебе.