Божана Жекова – гост на зимната олимпиада

P&G осигурява „дом далече от дома” за всички майки в Сочи

Марките на P&G като Pantene®, Fairy® и Gillette® предоставят на майките на олимпийците Семейната къща на P&G и незабравимо пътуване до Сочи за Зимните олимпийски игри 2014 и гостуване в Семейната къща на P&G

Един месец преди началото на Зимните олимпийски игри Procter & Gamble, глобален партньор на Международния олимпийски комитет и компанията, която стои зад марки като Head & Shoulders® и Duracell®, обявява подкрепата си към българката, международен шампион по сноуборд, Александра Жекова и нейната майка – Божана Жекова. Компанията изразява признанието си към майките с откриването на Семейната къща на P&G за втори път. Семейната къща на P&G е част от кампанията „Благодаря ти, мамо”, която започна по време на Олимпийските игри в Лондон през 2012. Марките на P&G подкрепят всички майки и семейства на олимпийците в Сочи, включително Божана Жекова, майка на Александра Жекова, част от семейството спортисти на P&G.

Разположена в Олимпийския парк в Сочи, Семейната къща ще бъде отворена от 8-ми до 23-ти февруари 2014г. и ще предложи на майките и семействата всичките удобства на истински дом. Марките като Pantene и Gillette ще предложат над 1 000 разкрасителни процедури,  а марката Pampers – специални места за повиване на бебета и услуги за семействата с малки деца.

Освен пребиваване в Семейната къща, P&G осигурява на г-жа Жекова билети за състезанията, в които дъщеря й Александра ще участва.

„Това е един много вълнуващ и силен момент за мен – да отида в Сочи и да гледам на живо как моята дъщеря Сани се състезава за медал. Това е безценен момент за мен и моето семейство, тъй като винаги съм била далече, когато Сани се е състезавала. Възможността да присъствам на Зимните олимпийски игри Сочи 2014 е сбъдната мечта за мен като майка.„ – споделя Божана Жекова.

„Това, че Procter & Gamble ще се грижат за майка ми в Семейната къща на P&G и ще й осигурят всички удобства на дома, докато е в Сочи, означава много за мен”, казва Александра Жекова. „Знанието, че майка ми ще е до мен и ще ме подкрепя, ми дава сили да се съсредоточа върху състезанията, без да се разсейвам.”