Великден на брега на морето и още нещо

Великден е перфектното време за първата ви среща с морето за годината, а да се събудите на Великден с гледка  към  морето е повече от специално преживяване.

 Да прекарате най-светлия християнски празник  в луксозен хотел е много повече от смяна на обстановката и празничен обяд. Гранд Хотел Свети Влас   е подготвил много изненади за всички семейства, които са избрали да прекарат Великден на територията на хотела .

Какво по-добро преживяване за Вашето дете от това да усетите емоцията на празник като Великден по несравним и незабравим начин.

Това е шанс за всички в семейството да си починат и да се забавляват по нов начин, без да се грижат за подробности като менюто за празничната трапеза или забавленията за децата.

Специалната програма, която Гранд Хотел Свети Влас е подготвил включва играта –Търсене на яйца в пясъка, в която малчуганите ще трябва да намерят скритите на различни места в пясъка  яйца.

Освен щурото приключение от хотела са подготвили други занимания за най-малките, като: викторина с  въпроси,  играта Музикален Великден, рисуване, танци и още много, много изненади.

И докато най-малките се забавляват с аниматорите техните родителите ще могат да си отдъхнат и релаксират в Уникалния спа център, с който разполага хотела.

Гранд Хотел Свети Влас предлага специални Великденски пакети на преференциални цени за 3, 4 или 5 нощувки с Ultra All inclusive в съвършена комбинация от елегантност и празничен уют .

Не се колебайте, проверете за налични стаи и направете Вашата резервация още днес от тук.