Вино с вкус на кафе

НОВОТО ИЗКУСТВО ВЪВ ВИНОТО: ВИНО С ВКУС НА КАФЕ В КЕН!

Всеки се нуждае от освежаване и сладки приказки с колеги или приятели. „Да се срещнем за по едно кафе? Или може би чаша вино за релаксация?“ Не можем да решим… Вече няма нужда да се двоумим, защото сега имаме възможност да се насладим и на двете заедно в един кен – Coffee-Wine™, благодарение на Friends Fun Wine™.

Американският винопроизводител Friends Beverage Group LLC, който създаде новата напитка, комбинирайки за първи път в света кафе и вино, навлезе на европейския пазар през България с българския си партньор Адвантис Ко ЕООД.

С Coffee-Wine™, Friends Beverage Group положи началото на нова световна категория напитки „Fun Wine“, които се реализират под марката Friends Fun Wine™ –  The New Lifestyle Drink ™.  Това е  иновация на традиционните винени напитки, пречупени през новите технологии и авторска визия.

Friends Fun Wine™ са нискоалкохолни (6% Alc/Vol), нискокалорични (само 75-94 кcal на чаша) леко шампанизирани вина в удобен, лесно преносим, 100% рециклируем и бързо охлаждащ се кен от 250 мл, равностоен на две чаши. Кеновете са със специално вътрешно покритие, което запазва вкуса.

Coffee-Wine™ предлагат нов и неповторим вкус, който трудно се описва, той трябва да се преживее. Coffee-Wine™ се представя в два варианта: от червен сорт грозде – КАБЕРНЕ ЕСПРЕСО и от бял сорт грозде – ШАРДОНЕ КАПУЧИНО.

КОЛЕКЦИЯТА НА FRIENDS FUN WINE™  СЕ ДОПЪЛВА ОТ MOSCATO ЯГОДА, MOSCATO ПРАСКОВА И ЧЕРВЕНА САНГРИЯ. СВЕЖ ВКУС НА ВИНО И ПЛОДОВ АРОМАТ В СИМПАТИЧЕН КЕН.

Fun Wine™ Moscato са елегантно съчетани с ягоди или праскови за постигането на перфектен аромат и вкус. Те съдържат висока концентрация на антиоксиданти и флавоноиди като в червеното грозде, което ги прави полезни, също както червеното вино.

Fun Wine™ Червена Сангрия е съчетание от тъмнината на червени гроздови зърна, комбинирани с цветността на тропически плодове и канела.

Fun Wine™ са произведени чрез традиционна ферментация от висококачествено грозде, добито от Южна Франция. Рецептурите са патентовани.

Fun Wine™ в кен са предназначени за активните съвременни хора над 18 години, които постоянно са в движение – енергични, социални и жизнени, търсещи забавление в ежедневието. Желанието да сбъдне мечтата на новото поколение за нов, различен и по-забавен начин на живот, формира концепцията за Friends Fun Wine™ – напитка, която без ограничения и забрани се използва навсякъде масово, както и по време на движение. Напитка с впечатляващ вкус, с ниско съдържание на алкохол, нискокалорична и без чувство за умора след консумацията ѝ.

Fun Wine™ в кен е идеалният спътник и освежаващо допълнение на всяко празненство, барбекюта, плажни партита, край басейна, танцови забави, на лодки, яхти и круизи. Удобен и подходящ за ресторанти, нощни клубове, театри,  кафенета, хотели, магазини, спортни събития, концерти, при пътуване – авиокомпании, бензиностанции, автобуси, коли, влакове. Идеален за консумация на открито или в движение, както и у дома.

Fun Wine™  е съвкупност от съвременния стил на култура на хранене и мислене, който насърчава потребителите да приемат Fun Wine™ като част от забавни и различни преживявания, а не просто като напитка или храна. Fun Wine™  създава ново поколение с по-специфично отношение и подход към виното, което търси различното преживяване в ежедневието. За това допринася и вълнуващата визия на продуктите.

Fun Wine™ е водеща напитка в развлекателната категория, която не е съществувала до сега. Fun Wine™ не е просто вино, това е вино за приятно прекарано време.

„Гордеем се, че сме първата компания, която пусна на пазара линията Friends Fun Wine™ и нямаме търпение да представим нашите нови продукти на обичащите забавлението почитатели в България. Това е фантастичен продукт, който превзе  САЩ като буря и със сигурност и в България хората ще го обикнат.“, заяви изпълнителният директор на компанията Джо Пелег, след подписване на договора.