В София Ринг Мол очакват посетителите

Хиляди гости очаква в деня на откриването си София Ринг Мол, който отваря врати на 6 ноември, в 10:00 часа, на южната дъга на околовръстния път на София, точно до магазина на ИКЕА. Десетки изненади, подаръци и забавления ще посрещнат посетителите на най-новия търговски и развлекателен център.

Още с влизането си след официалното отваряне на вратите най-нетърпеливите посетители ще бъдат посрещнати от музикално изпълнение на гайдари и танцов ансамбъл „Българе“. На ниво 1, до магазин notosgalleries ще бъде поставена голяма сцена, на която през първите 4 дни след откриването ще се случват множество забавления.

За да направи дните на своето откриване наистина специални, София Ринг Мол организира и лотария с множество различни интересни награди, както и голяма награда от 5 000 лева.

София Ринг Мол е търговски център от ново поколение, който ще трансформира ритейл сектора в страната. Двеста магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големият увеселителен център на закрито, най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големият универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места – това са само част от нещата, които го превръщат в представител на най-модерните молове по света. До София Ринг Мол може да се стигне с автобуси 111, 123, 69 и 70, както и с метро до станция Г. М. Димитров и после автобус 123 или 69, или до станция Младост 1 и след това с автобус 111. Ще има и специално организирана автобусна линия от метростанция Г. М. Димитров до мола.

С откриването на София Ринг Мол ще отвори врати и най-големият увеселителен център на закрито в страната – FUNTASY Ring Park, който ще се простира върху площ от над 6 000 кв.м. и ще предлага забавления за деца на всички възрасти. Посетителите на FUNTASY Ring Park ще могат да избират между атракциони като истинска ледена пързалка, въртележка, арена за каране на колелета, различни надуваеми атракциони и трамплини, сцена за представления и парти зони за тържества и рождени дни.