Грил-арена със Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“

Русе – грил-арена на 29 юли с концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“

На 29 юли Русе ще посрещне най-горещото грил приключение – Coca-Cola Chill & Grill. От 10:00 часа в Парка на младежта при „Вазата“ всички гости ще имат възможността да се насладят на вкусните грил-предложения, забавни игри и семейни активности.

От 10:00 до 22:00 часа всички гости ще имат възможността да се насладят на грил-изкушенията в компанията на техните близки и леденостудена Coca-Cola. Сандра Алексиева от 1001 рецепти и чаровната Даниела Колева ще демонстрират вкусни семейни рецепти на живо, които всички присъстващи ще могат да сготвят в специалния кът. За тези, които предпочитат сами да приготвят грил по свой вкус, от 12:00 до 19:30 ще има и специална Simply Tastly зона за самостоятелно готвене, като всеки включил се ще има възможността да спечели награда.

През целия неделен ден актьорът Ники Станоев ще се грижи за доброто настроение, а популярният футболист Ваня Джеферович ще предизвика гостите на събитието да се впуснат в разнообразни активности – стрелба с лък, игра с топка и препятствия, скачане с чували, теглене на въже и други групови игри, в които могат да се включат малки и големи.

Вкусният семеен грил празник ще приключи с музиката на Вили Стоянов и The Old School Trombone и специален завършек от Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени.