Да бъдеш облечен с Adidas от Рита Ора и Фарел Уилямс

Успешната формула на колаборация между adidas ORIGINALS, Рита Ора и Фарел Уилямс завършва с две нови колекции за пролет-лято 2015. В резултат на съвместната им работа този сезон се радваме на неповторими цветни принтове и нова визия на емблематични модели на adidas ORIGINALS. Свежестта на артикулите създават толково положително настроение, че още с обличането си затананикваш „because I’m happy….“.

„Голям фен съм на adidas ORIGINALS, защото винаги са били безстрашни и следователно оригинални. Работих рамо до рамо с екипа. Исках във всеки артикул да има част от моята музика и моя живот. Нямам търпение да видя колекцията в магазините близо до феновете ми,“ – сподели Рита Ора. Музикалната икона е позната не само със своята ексцентричност в модния й избор, но и със своята енергичност и свободолюбив дух. Съвместно с бранда с трите линии тя отново нарушава правилата, за да извади плеяда от чувства в новите принтове.

Новата съвместна колекция adidas ORIGINALS by Pharrell Williams e посветена на равенството в аспекта на разнообразието. Самият Фарел коментира идеята: „Всеки може да направи своя свободен избор и това ни обединява“. И тук палитрата от цветове създава пролетно настроение и вкарва много настроение в иначе сивото ежедневие.

Двете колекции могат вече да бъдат намерени в магазините на adidas