Да посрещнем лятото с Pulse Fitness & Spa West Park – фитнес в Люлин

Месец май наближава и това е напълно достатъчно, за да мислим вече за лятото и за плажната ни форма. Обикновено свързваме летния сезон със слънчевия загар, релакса и морското синьо. Точно за такова посрещане на горещите дни ще се погрижат  от Pulse Fitness & Spa и тази година.

Безупречен интериор, вътрешни и външни зони за спорт и морско настроение с голям външен басейн – именно това ни предлага лайфстайл веригата със своя фитнес в Люлин – Pulse Fitness & Spa West Park.

Pulse Fitness & Spa затвърди позицията си в спорта и тази година. С три награди бе отличена веригата в рамките на само 1 месец – „Фитнес на годината“ 2022, „Най-добра фитнес верига“ от церемонията Lifestyle Awards и  „Най-добра фитнес верига на Балканите“ от Balkan Business Awards 2022.

Един от най-популярните обекти от веригата е именно Pulse Fitness & Spa West Park /Люлин/. Ето и защо:

Външен басейн с плаж

Обектът разполага с голям плувен басейн с дълбочина до 1,80 м и дължина 25 метра. Той отваря в началото на топлия сезон и именно тук ще може да се насладите на слънчевите лъчи по оптимален начин. За максимално плажно настроение в аквазоната на разположение са и десетки шезлонги, легла и пуфове, а барът до басейна ще глези посетителите с коктейли, био сандвичи и плодове.

Спа зона

Pulse Fitness & Spa West Park се грижи за пълния релакс на посетителите. Доказателство за това е и спа зоната на обекта. Тук ще може да се насладите на термо лежанки, сауна, жив огън и още много други съоръжения.

Открита тренировъчна зона

За любителите на спорта на открито спортният клуб предлага външна крос  трейнинг зона с лекоатлетическа писта. Тук може да тренирате на свеж въздух без да правите компромис със заниманията, тъй като тренировъчната зона разполага с редица аксесоари – пудовки, бойно въже, дъмбели и други.

Тренировъчни зони

Поддържането на висок стандарт се крие във всеки детайл. Това се откроява и в силовата зона на Pulse Fitness & Spa West Park. Тя разполага с над 100 уреда последно поколение на най-добрите марки в сферата – Active Gym, Life Fitness и Technogym. Уредите са с ергономичен и функционален дизайн, което намалява рисковете от травми.

Разбира се, много важна част от всяка тренировка е загрявката. Нея може да проведете в зоната за функционални тренировки, снабдена с дъмбели, пудовки, гирички и всички необходими спортни аксесоари.

Pulse Fitness & Spa West Park предлага разнообразни групови занимания като ABSolutely Perfect LEGS, HATHA Yoga, Cross Functional Bootcamp, Pilates и много други.

Това не е всичко. В Pulse Fitness & Spa West Park на разположение за посетителите са модерна кардио зона, протеинов бар и удобен паркинг.

Своето посещение може да заявите тук: www.pulsefit.bg/workout