Двайсет и втори Лунен ден

Двайсет и втори Лунен ден

Символи: слонът Ганеша

Денят се смята за неблагоприятен, понеже настъпва обрат в енергийния поток. В същото време енергетиката на деня усилва умствените способности на човека. Ето защо може да употребите днешния ден за обучение или гадаене. Философите и мъдреците изпитват прилив на вдъхновение. Хората днес, както никога, са чувствителни към важната информация. Оглеждайте се, защото около вас ще е пълно със знаци и подсказки. Наблюдавайте и анализирайте видяното. Нещо абсолютно случайно, което обаче сте забелязали може да се окаже ключ към разрешаването на ваш стар проблем. Активизирайте ума и съзнанието си и бъдете внимателни. Важната информация се съдържа и в сънищата.

Днес бъдете учители. Предайте знанията и опита си на другите. Отлично време да изследвате корена си. Днес е особено благоприятен ден за историци и археолози. Търсенето на тайно знание може да ви помогне. Четете между редовете. Използвайте цялата информация, която получите само за добро. В противен случай може да изгубите късмета или здравето си. Независимо, че днес може да ви осенят нови идеи не следва да  давате ход на нови начинания. Денят не е благоприятен за стартирането на важни проекти. Наблегнете на умственото и духовното си развитие. Изследвайте собствените си възможности и преосмислете бъдещите планове и миналите събития.

Символ на днешния ден е индийският бог на мъдростта Ганеша. Той е покровител на мъдреците и всички, които са открити за нови знания. Понякога усвояването на нови знания е свързано с трудности. Днес е ден и за гадаене, но не с карти. Дори недейте да държите карти в ръце днес. Отдайте се на медитация. Осмисляйте символите. Двайсет и втори лунен ден е и ден на отвореното сърце. Помагайте на околните. Бъдете открити. Днес е лесно да поискате прошка и сами да простите на някого.

Здраве и хранене. Полезно е да се наситите. Яжте, колкото ви се яде. Не си отказвайте нищо. Употребата на алкохол също е допустима. И все пак използвайте препоръката, че постната храна е препоръчителна. Уязвимите части на тялото са тазобедрените стави, опашните прешлени, долната част на гръбнака. Ето защо се старайте да не правите резки движения. Възникналите днес здравословни неразположения може да бъдат продължителни или да се превърнат в хронични. Ако искате да оздравеете, изберете си добър лекар и участвайте активно в оздравителния процес. Посещението във фризьорския салон днес е допустимо.

Любов и отношения. Общуването е дори необходимо. Околните са открити и честни. Разговорите са плодотворни. У хората, въвлечени в разговор се отключва желанието да оказват помощ. Смело можете да водите преговори. За да привлечете събеседника на своя страна – следете логиката на неговите разсъждения.

Работа и творчество. Ограничете деловите си контакти. Не предприемайте сериозни начинания. Занимавайте се с несъществени задачи. Отложете търговските сделки и операциите с недвижимо имущество. Не е време и за уреждане на съдебни спорове. Нека да почакат въпросите и предложенията към висшестоящите. Ако почувствате, че у вас се надигат негативни емоции – опитайте се да ги овладеете. Не тръгвайте на пътешествие в днешния ден. Не сменяйте местоработата си, не заминавайте в командировка. Нека денят премине тихо и кротко.

Родените на този ден в най-добрия случай стават учени. Те са мъдри, природата не пести даровете си към тях. Понякога са цинични. Тези хора се превръщат в отлични учители, наставници, проповедници. В техните способности е да филтрират информацията, да намират смисъл в символите, да бъдат пълноценни в най-различни отрасли на знанието. Те доживяват до дълбока старост, а потомците ги помнят като пазители на мъдростта. В лошия случай – родените на този ден се превръщат в консервативни личности с ограничен мироглед. Догматици, чиито възгледи няма да търпят промяна, дори тяхното знание да няма нищо общо с ничия друга истина.