Двайсет и девети Лунен ден

Двайсет и девети Лунен ден

Символи: октопод

Луната се скрива в сянката на земята. Новолунието ще настъпи всеки момент. „Изчезването“ на Луната от небето е съпроводено от всеобщ спад и депресия. Днес хората се чувстват зле. Възможно е да изпитват паника или тревога без да имат основания за тях. Ако изпаднете в депресия или пък просто вършите глупости – дължи се на недостига на енергия. Днешният ден преминава под съпровода на илюзии и катарстрофи (нека шофьорите бъдат особено внимателни на пътя).

Избягвайте тъмнината. Тъмните улици и помещения могат само да обгърнат в мрак душата ви. Погрижете се да осветите добре помещението, в което ще прекарате тъмната част на деня. Използвайте не само светлината на електричеството, но и пламъка на много свещи. Поръсете дома си със светена вода. Непременно вземете душ преди сън. Водата ще ви успокои и едновременно с това ще отмие тъмните сили и негативната енергия. Внимавайте във всичко. Бъдете внимателни, когато пресичате или пък при рязане на дърва и други подобни дейности. Днешният ден носи опасност от травми и нещастни случаи.

Изчистете се мислено и духовно. Не дръжте лошото в ума си, забравете обидите. Изгонете навреме спомените за онези преживявания, които ви изаждат отвътре. Днес с лекота може да се отървете от досадници и лицемерници. Не вярвайте на съвети, прогнози или обещания. Днес хората дават подвеждаща информация, понякога и без сами да знаят това. Във въздуха се носят илюзии, измами, заблуди. Двайсет и девети лунен ден се възприема като сатанински и за това не е добре да гадаете, да правите някакви обреди или да участвате в колективни мероприятия.

Не бива да започвате или планирате нищо ново. Не правете покупки – ще се окажат безполезни или пък ще имат дефект. Не завързвайте нови приятелства, освен ако не искате да бъдете въвлечени в безсмислено общуване. Занимавайте се с маловажни дейности. Ако този лунен месец завършва на двайсет и деветия лунен ден, не пропускайте да благодарите за новите открития и за уроците, които съдбата ви е дала. Направете равносметка и се пригответе за новия лунен цикъл.

Здраве и хранене. Днес е добре да постите, да практикувате смирение и въдържание. Хранете се с повече млечни продукти. Зърнените храни също са полезни днес. Направете хляб и го споделете със семейството. Не слагайте месо и алкохол на трапезата. Уязвимата част на тялото днес е дебелото черво. Препоръката е да не се подлагате на процедури за очистване на дебелото черво. Не бива и да поставяте инжекции в седалищния мускул.

Здравословните неразположения, които биха могли да възникнат днес са провокирани от стрес или пък завист от страна на околните. Лекувайте се при лекар, на който имате доверие. Не бива да се намесвате в лечението. Ако искате да си помогнете – усамотете се, помолете се, спазвайте пост и на никого не пожелавайте нищо лошо.

Любов и отношения. Постарайте се да ограничите комуникацията. Днес е добре да се уедините, да размислите, да си направите равносметка. Хората са склонни към измами и празни приказки. В съпружеските взаимоотношения може да възникне напрежение. Не са изключени изневери от страна на някой от партньорите. Въздържайте се от секс. Днес интимната близост има разрушително влияние върху организма. Отложете зачеването на дете за друг път. Ако обаче се случи така, че точно днес заченете дете – молете се за него. Съдбата му няма да е лека.

Работа и творчество. Лош ден за всяка сфера на дейност. Всичко ще се обърква. Въздържайте се от активна работа, както и от активно взаимодействие с колеги, партньори, висшестоящи. Всички служебни разговори днес ще бъдат безсмислени, проектите – неуспешни. Не започвайте нищо ново. Днес дори не е препоръчително да завършвате нещо, което сте започнали по-рано. Една грешка, може да разруши всичко, градено през целия месец. Финансовите операции, ако ги провеждате днес, ще бъдат с крайно неблагоприятен изход. Не бива да подписвате договори и други важни документи. Не взимайте кредити и не носете със себе си големи суми пари.

Родените в този ден често имат нелека съдба. Целият им живот е съпроводен с борби, трудности, битки. Често се срещат с проблеми от най-различен характер. Не издържат дълго без подкрепата на близки и роднини. Ако човекът съумее да премине през всички изпитания, на които го подлага животът, ако приема съдбата си с високо вдигната глава, ако не се сломи под напора на трудностите – очаква го награда. Награда под формата на мъдрост, прозрение, дълголетие. Ако родените днес не съумеят да победят силата на злото – превръщат се в източник на негативна енергия.