Двайсет и осми Лунен ден

Двайсет и осми Лунен ден

Символи: лотос

Светъл и много хармоничен ден. Днес всичко ще ви се удава. Всяка работа и начинание, стига да са замислени с добро, ще ви донесат успех. В природата и в душата на човека цари хармония. Не бива да я нарушавате. Избягвайте лошите думи, негативните мисли и разрушителните действия. Не се ядосвайте, не отмъщавайте, не дръжте обидата вътре в себе си. Отнасяйте се с уважение не само към хората, но и към околния свят. Не бива да режете дърва, да късате цветя или да убивате животни и насекоми. По-добре е да съдействате на природата за развитието й. Бихте могли например да посадите цветя.

Постарайте се да бъдете в приповдигнато настроение. Мрачният и недружелюбен човек може да си навлече неприятности и дори болест. Не е препоръчително да се напрягате в първата половина на лунния ден. Възможна е рязка смяна на настроенията. Във втората половина на деня емоциите ще се успокоят и в душата ще се възцари спокойствие. Бъдете последователни, концентрирани, наблюдателни. Мъдрост ще споходи този, който през целия месец е живял в съгласие с Луната и е използвал правилно енергията, идваща от нея.

На днешния ден може да преминете на ново духовно ниво. Полезна е работата с астралното тяло, чакрите и кармата. Чрез медитация, душата ви може да научи за своите минали прераждания. Вгледайте се във вътрешния си свят. Добре е да се обърнете назад, да анализирате постъпките си, да направите равносметка на месеца. Днес не бива да предизвиквате резки житейски промени. Сънищата са пророчески. Възможно е на сън да видите живота си такъв, какъвто той би могъл да бъде. Наяве всичко зависи от вас. Днес може да получите прозрение, стига да постигнете хармония със себе си и с околния свят.

Здраве и хранене. Яжте плодове, пийте сокове. Не е желателно да преяждате. Не яжте месо и ядки. Заемете се с очистващи процедури. Погрижете се за кожата си. Използвайте медицинска козметика. Уязвимата част от тялото са очите. Ето защо не бива да прекарвате много време пред компютър, телевизор или пък с книга в ръце. Избягвайте ярката светлина.

Болестите, възникнали днес са свързани с чакрите и кармата. Изцеление няма да настъпи, докато човекът не осъзнае грешките си и не направи опит да се промени. Заболяването може да се възприема като урок, който животът ни поднася. Днес пазете главата си и не напрягайте мозъка си. Ако вдигнете кръвно или пък ви заболи главата – възможно е това да е признак, че сте нарушили лунните повели, в резултат на което не ви достига енергия.

Любов и отношения. Общуването ще бъде полезно и ободряващо. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте. Вслушвайте се в съветите на околните и по-специално в тези, които може да чуете от близки хора. Днес е денят, в които всички ваши добри дела се възнаграждават щедро. Ако през този месец сте помагали на хората, ако сте им били опора, ако сте ги изслушвали – то очаквайте признание. Може да бъде, както материално, така и нематериално. Днес всеки ще получи, каквото е заслужил.

Денят не е от най-подходящите за сключване на брак. За сметка на това пък е идеален за зачеване на дете. Ще бъде мъдър и добър човек. Всичко ще му се удава с лекота и е абсолютно възможно да покори света. Детето, заченато днес обаче може да е мързеливо. Родителите му трябва да се опитат за го приучат към отговорност и труд. Мързелът може да убие способностите му.

Работа и творчество. Денят е добър за начало на всякакви дейности. Разрешавайте смело финансови въпроси. Покупките и продажбите ще бъдат удачни. Отложете най-важните задачи за втората половина на деня. В съветите и пожеланията на партньорите ви може да е скрита важна информация. Слушайте внимателно. Денят е чудесен за представителите на всички професии. Хората на изкуството ще се носят на крилете на вдъхновението. Хората на науката ще имат успехи в работата си. На учениници и студенти не се препоръчва да се явяват на изпити. Ако няма как да ги избегнете обаче – подгответе се добре.

Родените на този ден са мързеливи хора. Често те се раждат в богати семейства, в които всички техни желания и капризи са удовлетворени. Ако мързелът и претенциите им не бъдат изкоренени още в детството – тези хоа се превръщат в циници. Няма да са в състояние да различават доброто от лошото. Ще загубят възможността си да изпитват любов и привързаност към хората.

Ако живеят на по-високо духовно ниво, родените в днешния ден се превръщат в алтруисти. Излъчват светлина и доброта. Хората са привлечени от тях, а светът лежи в краката им. Те са надарени в висок морал. Може да притежават ясновидски способности или пък да владеят практиката на осъзнато сънуване.