Двайсет и пети Лунен ден

Двайсет и пети Лунен ден

Символи: раковина

Ключовата дума за този ден е пасивност. Време е за отдих и размисъл. Днес Луната няма да е щедра в раздаването на енергия. Хората стават апатични, лениви. Това съвсем не означава, че трябва да потънете в депресия. Просто отделете време за духовна и мисловна дейност. Резюмирайте изтичащия лунен месец. Развивайте концентрация на вниманието си. За да се съобразите с всичко казано до тук, най-добре е да прекарате деня в медитация и сред природата. Усамотете се.

Днес не бива да започвате нищо ново. Истината е, че и едва ли ще имате сили за това. По-добре е да се заемете с довършване на започнатото. Денят не предполага активни действия.  Днес бъдете внимателни, концентрирани и бавни. Вглеждайте се и се вслушвайте във всичко, което ви заобикаля, защото може да получите важни знаци. За да ги изтълкувате правилно – чуйте вътрешния си глас. Откажете се от тежките физически натоварвания, не поемайте отговорност по важни въпроси, не давайте обещания. Посветете деня на себе си и вътрешния си свят. Двайсет и петият лунен ден е призован да извика любовта ви към самите вас (не бъркайте това с егоизма обаче). Без вътрешна хармония е невъзможно да подредите живота си.

Сънищата, които могат да ви се присънят не са еднозначни. Може да са пророчески, може и да не се сбъднат. Истината е, че в тях не е заложена почти никаква полезна информация. Кошмарите може да окажат негативно влияние върху живота ви. Препоръчително е, ако се събудите от кошмар, да прочетете молитва.

Здраве и хранене. Ограничете грубата храна. Гладувайте, ако имате желание и настройка за това. Опитайте се да изведете шлаките от организма, като прилагате за целта онези средства, които ви се струват най-приятни за изпълнение. Ограничете алкохола и цигарите. Уязвимата част на тялото са ушите. Не се подлагайте на хирургични интервенции. Посещението във фризьорския салон не е добра идея.

Не бива да се плашите от болест, възникнала на днешния ден. Няма да бъде заразна, нито пък ще се прехвърли върху други органи. Ако усетите неразположение обаче – веднага потърсете помощ. За лечението може да се доверите и на самите себе си, стига да познавате тялото си достатъчно добре и стига да знаете от какво се нуждае организмът ви. Ако се придържате стриктно към избрания оздравителен режим, резултатите няма да закъснеят. Ако не сте уверени в силите и компетентността си –обърнете се към лекар.

Любов и отношения. Ден, в който уединението е препоръчително, не е добър за общуване. Намалете контактите си до минимум. Екипната работа няма да донесе желаните резултати. Взаимоотношенията между съпрузи и любовници няма да са розови. Всички днес ще са съсредоточени повече върху собствения си вътрешен свят. Дори и да направите опит за общуване, едва ли някой ще ви отвърне. И така ще бъде по-добре. Ако общувате – другите няма да ви разбират.

Отложете сключването на брак за друг ден. Интимната близост обаче ще ви дари с известно удоволствие. Нещо повече – възможно е дори да ви даде сили. Денят е добър и за зачеване на дете. То ще притежава  особени интуиция и мъдрост.

Работа и творчество. Не започвайте нови проекти, а само довършвайте стари. Ако ви  се налага точно днес да разрешавате важни въпроси, опирайте се на интуицията си и търсете знаците около себе си. Финансовите дела ще бъдат успешни, както и търговията и операциите с недвижимо имущество. За днешния ден може да насрочите съдебни дела.

Препоръката към хората на изкуството и науката е да работят в обичайното си темпо. Не бива да разчитат, че днес ще постигнат кой знае какво в работата си. Студентите не бива да се явяват на изпити днес, но подготовката за тях ще бъде ползотворна.

Родените на този ден са надарени с мъдрост. Стават мислители и мистици. В думите и жестовете им е скрита висша сила. Имат особени таланти. По правило тези хора нямат много приятели, защото водят по-интензивен вътрешен живот на философи, а околните ги смятат за чудаци. Хората, родени на този ден не са привърженици на активните действия. Повече им харесва да премислят минали събития. Късметът винаги е на тяхна страна. Сполуката ги напуска тогава, когато започнат да използват даровете на съдбата за лоши дела. В най-лошия случай тези хора се превръщат в закостенели личности, в чиито живот няма нищо, ама нищо забележително.