Двайсет и първи Лунен ден

Двайсет и първи Лунен ден

Символи: кон, стадо коне, колесница

Денят е с с мощна енергетика, която пробужда у човека чувството му за справедливост, решителност и смелост. Днес е добре да се съюзявате с хората. Всяко колективно занимание ще бъде благоприятно. Изхвърлете съмненията и се опитайте да съхраните чистотата на помислите си. Не бъдете егоистични и дребнави. Възможно е да се наложи да жертвате своите интереси или собственост. Бъдете активни. Посетете спортно мероприятие или поспортувайте самите вие. Бъдете готови на подвизи. Днешният е ден на рицари и воини.

Оставайте на страната на справедливостта и отстоявайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте да ви мамят. У вас ще се пробуди желание за ред, стабилност и кардинална промяна. Не се страхувайте да предприемете промени в личния си живот. Разрешавайте смело наболелите въпроси и бъдете упорити в достигането на целите си. Не се отклонявайте от пътя си. Ако ви се струва, че не сте в състояние да разрешите всички проблеми и че нямате сили за новите дела, то това ще бъдат напразни вълнения. Днес Луната ни връща цялата енергията, която сме изразходили в хода на месеца. Ако сте загубили нещо, то ще се намери или върне при вас отново. Днес може да намерите изгубени вещи или животни. Денят е много неблагоприятен за престъпниците и лошите хора. Престъпленията и лошите постъпки веднага ще бъдат разкривани, а възмездието няма да се бави.

Символи на днешния ден са конят и колесницата. Конят символизира благородното начало, устремеността към победата и подвига. Колесницата ни „носи“ по пътя ни, който е отдавна определен. Колесницата не се движи хаотично в пространството. Маршрутът й е подчинен на цели. Трактовката на символа на днешния ден ни напомня, че е добре да бъдем решителни и да не отстъпваме от набелязаните стремежи, да не се отклоняваме от пътя си. При това трябва да останем искрени и благородни. Хората, които постигат победи на всяка цена, с помощта на мошеничства и лъжи – ще бъдат наказани.

Здраве и хранене. Днес може да си устроите богата трапеза. Храната не само ще подпомогне обединението между хората, което е препоръчително за днешния ден, но и ще ви зареди с енергия и оптимизъм. Позволена е дори употребата на алкохол, но е добре да го направите с мяра, понеже черният дроб е уязвим. Препоръчително е да се храните с продукти, които подсилват кръвта – моркови, червено цвекло, нар, боровинки. Пийте билкови отвари. Може да проведете процедури, очистващи кръвта.

За да прекарате деня без да излагате здравето си на риск – започнете го с гимнастика. Направете контрастен душ или проведете други закалителни процедури. Може и просто да напълните ваната с ароматни масла и да се отдадете на релакс. Всички очистващи процедури са особено полезни, ето защо може да се поглезите в някой спа център. Не е забранено и посещението на фризьорския салон. Подстригването на косата днес ще привлече към вас благополучие и красота.

Възникналите здравословни неразположения  могат да се окажат непредсказуеми и опасни. Болестта може да премине бързо и без последствия, но може и да бъде продължителна. Лечението трябва да бъде внимателно. Не мислете, че сте оздравели след първото подобрение, което почувствате. Възникналите на днешния ден неразположения може да са свързани с лоши навици. Отказването от тях ще ви помогне да преодолеете болестта по-бързо.

Любов и отношения. Полезно е да общувате активно и да бъдете радостни. Не се усамотявайте точно днес, търсете големите компании. Ако не ви се обикалят заведенията, то посетете близки или роднини. Хората, с които не сте се виждали отдавна ще бъдат щастливи да ви видят. Препоръчително е да се включите в масови мероприятия, празници, тържества. Денят е много подходящ за сключване на брак или обявяване на годеж. Днес може да планирате и зачеване на дете. Заченатото днес дете може да стане поет или пък радетел за справедливост. Животът му няма да бъде помрачен от неприятности.

Работа и творчество. Работете редом с колегите си. Решавайте заедно служебните казуси, правете общи планове. Подкрепяйте другите, ако желаете и вие да получите помощ. Съвместно организираните прояви ще бъдат успешни. Днес може да общувате смело с висшестоящите. Важно е само да се стремите общуването да не достига до спорове или изясняване на отношения. Ако комуникирате градивно – ще получите и подкрепата на деня. Пререканията днес трябва да бъдат избягвани. Отложете и съдебните процеси.

Денят е успешен за всички сфери на труд. Бизнесмените могат да очакват добри операции и финансови сделки. Рискованите проекти ще бъдат оправдани. Разширете сферата си на дейност. Привлечете нови партньори, общувайте с чужденци. Хората на изкуството могат да организират изложби, концерти и подобни творчески вечери.  Полицаите и следователите ще имат успех в делата си. Престъпленията ще се разкриват с лекота.

Родените на този ден са надарени със самообладание и трудолюбие. Те са сдържани и готови на подвиг. Силни духом и благородни са. Животът им е изпълнен с добри дела. Околните ще бъдат благосклонни към тях. Родените в този ден винаги защитават справедливостта.

В най-лошия случай тези хора се превръщат в скитници и неудачници. В търсене на способностите си, те се заблуждават и излизат от правия път. Ако се случи да направят нещо голямо – те се възгордяват. А гордостта ги заслепява и… им „изяжда главата“. И понеже не забелязват никого около себе си, за тях бързо идва времето, в което никой няма да забележи талантите им. Те просто са отблъснали всички хора.