Двайсет и седми Лунен ден

Двайсет и седми Лунен ден

Символи: жезъл, кораб, остров, фар, котва

Посветете деня на познанието. Днес интуицията е изострена и с нейна помощ е възможно да получите специално знание. Медитирайте и се вслушвайте във вътрешните си усещания, за да достигнете до него. Ключовите понятия за деня са: откритие, прозрение, достигане до истината. Ако искате да бъдете озарени от прозрения, освободете се от рутинните задължения. Битът и дреболиите единствено могат да отвлекат вниманието ви от съществените според деня въпроси. В друг източник на важна информация могат да се превърнат сънищата. Възможно е те да ви разкрият истинската същност на събития, хора и вещи, които ви заобикалят. Ако например подозирате любимия си в изневяра, а той ви се присъни в положителна светлина – то знайте, че подозренията ви към него са напразни.

Днешният ден е силно свързан със стихията на водата. Символите на деня – корабът, фарът, островът, котвата ни отвеждат именно към тази стихия. Влиянието й върху нас днес е голямо, но не непременно положително. Препоръчително е да не се къпете със студена или хладка вода, да не плувате в студени водни басейни, както и да не се оглеждате в гладки огледални повърхности. Дори пред огледалото в къщи не се застоявайте. Пътешествията обаче – с яхта или параход – ще бъдат много приятни ползотворни.

Опитайте се да поддържате радостно настроение, ако искате денят ви да премине добре. Не се натоварвайте с илзишни отговорности. Бъдете добронамерени и оптимистично настроени. В такова състояние ще можете по-добре да анализирате постъпките си, да се отървете от илюзиите и в крайна сметка да разрешите въпросите, които ви мъчат отвътре. Постарайте се да бъдете в хармония със себе си през целия ден. Природата би могла да ви помогне в опита да уравновесите душата си. Излезте извън града или пък отделете време за работа в градината. Общувайте се роднините си, но имайте предвид, че емоционалният фон е нестабилен в края на лунния месец. Околните може да ви се сторят обидчиви. Не се дръжте лошо с тях. Ако усетите нещо неприятно, идващо от тях – то е защото те очевидно не успяват да преживетя деня според повелите на Луната.

Възможно е да почувствате физическо неразположение, да тъга или тревога. Намерете източника на преживяването си и се постарайте да възвърнете хармонията. Не зацикляйте върху проблемите си. Близките ви хора ще се нуждаят от подкрепата ви. Слушайте ги без да ги прекъсвате. Ако в този ден ви осени светло и радостно чувство, ако усещате любов в себе си, то значи сте повишили духовното си ниво.

Здраве и хранене. Хапнете си добре, но… не се тъпчете с храна. Алкохолът и цигарите са под забрана днес. Коленете са уязвимата част от тялото. Здравословните неразположения на днешния ден обикновено са свързани с лимфната или кръвоностната системи. Възможно е да се възпалят лимфни възли или да се появят заболявания на кръвта. Бъдете спокойни, защото болестите, възникнали днес не траят дълго и преминават без усложнения.

Не си правете ренгенови снимки днес и по възможност не приемайте лекарства. Водните процедури ще бъдат много полезни. Топлата вана и контрастният душ биха могли да подобрят тонуса и на душата, и на тялото ви. Днес може да експериментирате колкото си искате с дължината и цвета на косата. Новата подстрижка ще привлече радост и благополучие.

Любов и отношения. Прекарайте известно време с роднини или други близки. Общувайте с родители и по-възрастни хора. Именно от тях може да получите онази частичка съкровено знание. Ако тези хора ви посъветват за нещо – знайте, че го правят с чисто сърце. Не губете време обаче в изясняване на отношения. Нито пък се опитвайте да анализирате възможните негативни нотки, които могат да прозвучат от някой събеседник. Ако не ви допадне разговор, сменете темата (но елегантно) или пък прекратете разговора (отоново елегантно). Не стигайте до конфликт.

Днес може да вдигнете сватба, стига да не се страхувате от сантиментални или сърцераздиателни сцени в брачния живот. Зачеването на дете не е препоръчително. Ако на днешния ден започне съдбата на човек – той ще бъде със слабо здраве и неуравновесен характер.

Работа и творчество. Като цяло денят е успешен. Особено подходящо ще бъде да потърсите нестандартни решения в работната сфера. Завършете някоя от застоялите си задачи и почакайте още малко за стартирането на новите. Върнете дълговете си.

Днес може смело да смените работата си. Към шефовете си се обръщайте само с назначителни въпроси. Може да си вземете отпуска и да заминете на пътешествие. Луната закриля всички странстващи странници. Денят е благоприятен за учене, но ако се явявате на изпит днес – няма да ви е лесно. Доста ще се изпотите, ако искате да получите добра оценка.

Родените на този ден се превръщат в духовни учители, в наставници на околните. Те владеят тайно знание. Тези хора не се отделят от света, свободни са от стереотипи. Винаги готови са да споделят опита си с другите. Знанията им служат като опора за много заблудени души. Животът им е пълен повратности и те се подчиняват на съдбата, докато всичко, което им се случва ги устроива. Те са мечтатели и фантазьори, романтици, странници, пътешественици. В най-добрия случай са хора, способни на висша любов. Те даряват тази любов на света, а той от своя страна е благосклонен към тях. В най-лошия случай, родените днес потъват в своите илюзии и се превръщат в потайни хора. Възможно е да ги застигнат финансови проблеми, които да ги принудят да се крият от света.