Двайсет и трети Лунен ден

Двайсет и трети Лунен ден

Символи: крокодил

Започва четвъртата, последната фаза на лунния месец. Възможно е да бъдете подвластни на  зараждащ се страх. Организмът ви ще бъде толкова нестабилен, че дори предметите ще се изплъзват от ръцете ви. Възможно е да станете апатични и да нямате никакво желание за действие. Това е нормално. Не се обвинявайте. Просто няма да ви достига енергия, защото Луната постепенно намалява. Двайсет и трети лунен ден е и символично свързан с вампири и кръвопийци. Недостатъкът от енергия принуждава човека да я добива от други хора. Днес може да ви окажат морален натиск. Не се поддавайте на провокации и прогонете желанието за мъст.

Днес може да бъдете съблазнени от авантюра или пък от желание за скандал. Околните няма да ви остават длъжни. Атмосфреата може да се нажежи опасно. Старайте се да владеете всички негативни емоции. Избягвайте да контактувате днес. Бъдете внимателни. Отдайте се на оздравителни процедури. Може да поръсите дома си със светена вода или да запалите свещ. Посветете деня на грижи за дома. Не е препоръчително да се появявате на обществени места и да участвате в масови мероприятия. Стойте далеч от тълпите.

Ако прощавате на хората, и те ще ви прощават. Не предприемайте кой знае какви действия, за да пестите енергията си. Тя ще става все по-малко и по-малко, а предстоят още трудни дни. Заемете се с духовна практика. Направете анализ на отминалия месец. Отговорете си на въпроса дали успяхте да изпълните всичко, което бяхте планирали? Ако не сте отстъпвали от космическите закони на месеца, мъдростта ще се отрие за вас и вие ще направите крачка напред в духовното си развитие. Ако има които не сте свършили през този месец – не се отчайвайте. По-добре се концентрирайте върху уроците, които ви е направила съдбата. Мислете за това, че месецът не е минал напразно.

Здраве и хранене. Практикувайте въздържание. Не яжте месо. Включете в менюто си повече млечни храни – яжте сирене и извара. Не се поддавайте на лакомията. Стомахът днес не бива да се натоварва.

На днешния ден следва да отделите специално внимание на здравето си. Имунитетът е отслабен и затова рискът от възникване на заболяване е висок. Не е препоръчително да се подлагате на никакви хирургически интервенции. Дори не подстригвайте косата си и не режете ноктите си. Най-уязвимата част от тялото е гръбначният стълб. Всички подкрепящи имунитета и здравето процедури са препоръчителни днес. Въздържайте се от секс, защото съществува риск да станете жертва на инфекции, предавани по полов път.

Любов и отношения. Днес от всеки неангажиращ разговор може да се разгори скандал. Хората са напрегнати и долавят онзи смисъл на думите, който съответства на настроението им. Завистта, ревността, обидата – това са само някои от ключовите думи, характеризиращи общуването през днешния ден. Препоръчително е да излагате мислите си честно. Както се досещате, най-добре би било да ограничите контактите си до минимум. Ако общуването е неизбежно – бъдете търпеливи.

Неблагоприятен ден за сключване на брак. Въздържайте се от интимна близост. Сексът днес само ще ви итощи. Зачеването на дете също е нежелателно. Възможно е да се роди с физически и психически отклонения.

Работа и творчество. Един от най-лошите дни за бизнес. Не започвайте нищо ново. Вместо това – довършете започнатото. Подходете сериозно към разрешаването на въпросите. Обмислайте аргументите си. Отложете преговорите. Занимавайте се само с текуши и дребни финансови дела. Търговията, сделките с недвижимо имущество и разрешаването на съдебни спорове е по-добре да отложите. Хората на изкуството ще изпитват нетостиг на вдъхновение и дори е възможно да потънат в дълбока творческа криза. Хората на науката са единствените, които ще бъдат почти незасегнати от неблагоприятната енергетика на деня.

Родените на този ден обикновено не се отличават с външна привлекателност. В същото време те могат да станат значими личности. Родителите на родените днес следва да възпитат у децата си интерес към знанието и добрина към хората и природата. Тогава децата ще бъдат мъдри и справедливи, а успехът ще ги съпътства. Действията им ще се отличаваст със зрялост. Те могат да станат монаси или пък защитници на унижените и оскърбените. В най-лошия случай родените на днешния ден са лицемери и злопаметни. Превръщат се в негодници, които могат да предразположат човека, а след това да му забият нож в гърба.