Двайсет и четвърти Лунен ден

Двайсет и четвърти Лунен ден

Символи: мечка

Днес тялото ни се намира под контрола на разума. В двайсет и четвъртия лунен ден е се пробужда и трансформира мъжката енергия. В стари времена денят е бил свързан с култа към фалическия символ. Денят е подходящ за флирт, интимна близост и зачеване на дете. Съпружеските отношения ще се изпълнят с топлина.

Днес е добър ден и за грижа и контрол над физическите сили. Собствената ви природа се нуждае от обуздаване. Препоръчва се натоварване на мускулите, тренировки, активно участие в мероприятия. Днес може да почувствате подем на физическа енергия, прилив на сили. Вложете ги в нещо градивно. Ако обаче се чувствате изтощени или пък не сте атлетични по рождение,не бива да се изморявате с тежки занимания. В такъв случай си останете в къщи, почивайте и възстановявайте силите си.

Именно на този ден древните египтяни са започвали строителството на пирамидите. Те са знаели, че енергията на днешния ден ще превърне всяка работа в успешна. Днес може да поставите началото на строителство на нов дом или пък да направите първата крачка в огромен проект. Вниквайте в информацията, която тече около вас – тя може да се окаже важна. Възможно е някакво откровение да бъде „спуснато” отнякъде (или някого) специално за вас. В древността на този ден хората общували със стихиите, с природните сили. Днешният ден може да постави на дневен ред проблеми от сексуален характер.

Здраве и хранене. Днес може да се храните обилно, понеже организмът изразходва бързо енергията, получена от храната. Ограничете течностите. Алкохолът е забранен. Посветете време на закалителни процедури и спорт. Не ходете на фризьор. Подстригването на косата може да ви навлече болест.

Здравословните неразположения, възникнали днес не са опасни и преминават без усложнения. Може да се доверите за лечението им на билки и физически упражнения. Позволява се и употреба на на лекарства, но с… мяра. Днес са уязвими половите органи. Ако имате проблеми с репродуктивното здраве – възможно е това да е знак, че използвате енергията си за лоши постъпки.

Любов и отношения. Околните днес са добре настроени. Възможно е не всички да имат желание за общуване обаче. Не използвайте този факт като повод да ги нагрубявате. Ако искате приятно общуване – самите вие бъдете усмихнати и добри. Злобните и саркастични шеги могат да обидят събеседника и да го настроят против вас.

Бъдете искрени в любовта. Устройте си романтична вечеря. Експериментирайте в леглото, но не злоупотребявайте със сексуалните практики. Денят не е особено благоприятен за сключване на брак. Заченатото днес дете ще бъде малко непохватно, но пък ще е добър човек и… ще има голям апетит. Околните ще го обичат. Ако получи добро възпитание ще може да постигне много в живота си. Родителите му обаче трябва да го предпазват от мързела.

Работа и творчество. Денят е успешен за всички активни и целеустремени хора. Може да започнете нови проекти и да работите върху текущите. Денят е добър за търговия и финансови операции. Ако положите усилия, днес всичко ще ви се удава. Луната е благосклонна и към хората с творчески професии. С успех ще се провеждат концерти, изложби, спектакли. Не мързелувайте – използвайте енергията си за осъществяването на някаква задача. Колкото повече неща успеете да свършите днес – толкова по-добре. Слабите и неуверени в себе си хора е по-добре да останат в къщи или пък да излезат сред природата, за да си починат.

Родените на този ден притежават огромна енергия. Природата ги е надарила с таланти в различни области. Обикновено тези хора не се отказват от делата, с които се захващат, докато не ги доведат до край. На околните е възможно да правят впечатление на странници или чудаци. Това неразбиране понякога ги кара да се отделят от другите и да се затворят в себе си. От друга страна за тези хора е характерна ненаситността, егоизмът и алчността.