Двайсти Лунен ден

Двайсти Лунен ден

Символи: орел

Посветете деня на духовни търсения. Повечето хора употребяват енергията на двайсти лунен ден в опит да преодолеят съмнения и да предприемат решителни крачки. Превъзмогване на себе си, вдигане на летвата, прекрачване в нова степен на духовното развитие. Такива цели може да си поставите на днешния ден. За да ги постигнете успешто – освободете се от излишни контакти и се усамотете.

Денят предполага затваряне в себе си. Ако това е възможно, не се отдалечавайте от дома си в този ден. Посветете го на къщни занимания и почистване. Денят е благоприятен за работа със свещени текстове. Всичко, свързано с астралната, духовната, космическата енергии днес намира отклик във вътрешния свят на човека. Днешните ви постъпки може да се окажат съдбоносни. Една ситуация може да определи целия ви по-нататъшния ви живот.

Почувствайте се свободни. Свободни от съмнения и болезнени размисли. От сметките на миналото и финансовите задлъжнялости на настоящето. Ако отдавна планирате важна постъпка, на която не сте се решавали – сега е моментът да я направите. Не се поддавайте на гордостта и високомерието. Не упреквайте себе си, другите или обстоятелствата. Вместо това се концентрирайте върху преодоляването на препятствията. Не си вирете носа и възприемете победата, която може да постигнете днес като естествено явление от живота ви.

Денят е добър за провеждане на практиката на т. нар. осъзнато сънуване. Сънищата от песледната нощ могат да бъдат „поръчани“. Изведнъж може да се озовете в чужд сън или пък да видите решение на проблем. Съществува вероятност много от днешните сънища да се сбъднат в бъдеще.

Здраве и хранене. Постът и гладуването са полезни. Преяждането е забранено. Алкохолът също не е позволен. Дълъг престой в банята или сауната ще ви се отразят изключително благоприятно. Днес стойте далеч от остри миризми. Изобщо работата с ароматите днес няма да бъде благоприятна. Най-добре е да не използвате, нито пък да избирате парфюм. Не бива да подстригвате косата си.

Денят крие опасност от травми. Не напрягайте зрението си. Възможни са болки в областта на лопатките, гръбначния стълб и перитонеума. Болестите, които възникват днес не са коварни, но може да се задълбочат. Не експерментирайте с лечението и не сменяйте лекаря си. Здравословните неразположения ще преминат без усложнения, ако поддържате благоприятна атмосфера в дома си. Опитайте се да съхраните оптимизма и добронамереността.

Любов и отношения. Днес е един от дните, в които може да почувствате прелестта на човешкото общуване. Хората са открити и комуникативни. Намерете си компания от единомишленици. Общуването с тях може да ви отвори очите за много неща. Разговаряйте с родинни и близки хора, но не стигайте до изясняване на отношения и спорове. Споровете ще повлекат негативни последствия. Денят не е добър за сключване на брак. Може да планирате зачеване на дете, ако в двойката ви няма лицемерие и лъжи. В противен случай съдбата на детето ви ще бъде плачевна.

Работа и творчество. Луната подкрепя лидерите и добрите оратори, както и всички амбициозни и целеустремени хора. Днес може да стартирате всякакви дела, всякакви нови проекти. Всичко започнато днес, ще има успех. С успех се провеждат рекламни акции, защото съзнанието на хората е открито за всякакъв тип информация. Всички търговски и финансови операции ще имат успех. Най-важното е да не се оставите на рутината да ви повлече. Заниманията с незначителни неща не са препоръчителни днес. Настройте се за сериозна работа и голяма победа.

Може да се отправите на пътешествие или в командировка. Бизнесмените, учените и хората на изкуството са успешни и решителни днес. Публичните изяви ще се удават с лекота. Не се притеснявайте да вземате важни решения или да приемете ръководна длъжност. Ако сте решили да напускате или да смените сферата на дейността си – направете го днес. Единственото, което не бива да правите днес е да разплитате съдебни въпроси. Всяка форма на изясняване на отношенията е нежелателна през двайсти лунен ден.

Родените на този ден имат неотстъпчив характер. Родителите им трябва да се опитат да изкоренят злобата и ината от природата на детето си. В най-добрия случай, роденият през двайсти лунен ден се превръща в аксет. Предпочита да изследва ва самота някаква идея или пък да следва мисия, на която се е посветил. Понякога тези хора биват обсебени от идеите си, а в душите им се появяват високомерие и гордост. Ако не овладеят тези чувства те могат да се превърнат в диктатори, които пропагандират идеите си като единствената възможна истина. Това няма да доведе до нищо добро. Смехът може да помогне в преодоляването на пороците. Родените в днешния ден умеят да се смеят, имат чувство за хумор. Важното е обаче то да не изчезне под натиска на високомерието.