Дванайсти Лунен ден

Дванайсти Лунен ден

Символи: чашата на Граал, сърце

Единият от символите на днешния ден, сърцето,  подсказва любов и мъдрост. Сърцето днес среща милостта и божественото откровение. Днес Вселената е много чувствителна към молбите ви. Ето защо можете да помолите за нещо или дори да прекарате деня в молитви. Полезно е да посетите църква или друго религиозно място. Днес не бива да плачете и да се самосъжалявате, защото може да останете за дълго в това състояние. Подтискайте пороците си, не бъдете алчни и зли, не хитрувайте. Усмирете гордостта си и прекарайте деня спокойни. Медитирайте.

Бъдете благи към околните. В портивен случай милостта ще минава покрай вас, но няма да се спира при вас и да ви помага. Подарете нещо на близък човек, не скъпете комплиментите си. Дайте милостиня, особено ако ви я искат. Част от деня прекарайте в уединение и се посветете на вътрешно съзерцание. Опитайте се да пречиститет мислите си. Днес може да намерите мястото си в света.

Другият символ на деня е чашата на Граал. Вкусвайки течността от свещената чаша, човекът се слива с божественото, придвижва се по-близо до космическите тайни. Цялата вселена днес е съсредоточена върху божествената благодат. Ако днес чувствате тревога и скръб – това са признаци на отклонение от духовния път. Друг лош знак е да разлеете олио или пък да счупите съд.

Сънищата са светли и хубави. Понякога чрез тях, самата вселена взаимодейства с човека. Почти всички сънища ще се сбъднат, за това се постарайте да ги запомните и да им се доверите. Ако ви се присънят кошмари – не се плашете. Те няма да се отразят върху живота ви и ще се разсеят на сутринта.

Здраве и хранене. Не преяждайте и не пийте алкохол. С цигарите не злоупотребявайте също. Днес силата на водата е огромна и всичко, което е свързано с тази стихия ще бъде полезно за организма. Пийте повече течности. Може да посветите деня на сокотерапия. Откажете се само от ябълковия сок. Смята се, че ябълката като плод на изкушението е несъвместима с богата духовна енергия на днешния лунен ден.

Под ударите на деня попадат сърцето, горните дихателни пътища и белите дробове. Полезно е да предприемете очистване на тези органи. Противопоказно е натоварването на сърцето. Лекарствата и козметичните средства да много ефикасни днес. Запомнете това и се възползвайте. Оздравяването ще подобри и настроението ви. Ако се разболеете на днешния ден, бъдете търпими към околните. Не мислете лошо и не вършете лошо – ще оздравеете по-бързо.

Любов и отношения. Не влизайте в конфликти особено с близките си хора. Ако това се случи – помирението после ще бъде трудно, дори невъзможно. Ето защо бъдете внимателни в общуването. В краен случай – усамотете се и прекарайте днешния ден със самите себе си. В любовните отношения може да се промъкне нещо недоизказано. Дванайсти лунен ден е изключително неподходящ за изясняване на отношения. Сериозните разговори с половинката си отложете за друг път.

Независимо от възможните конфликти, денят е подходящ за сключване на брак. Смята се, че бракосъчетанията днес, се сключват направо на небето (в най-хубавия и животрептящ смисъл на твърдението). Ако отношенията ви са силни сега, такива ще бъдат през целия ви семеен живот. Двойките, които вдигат сватби в дванайсти лунен ден почти никога не стигат до развод. Изключение правят онези от тях, които вдигат сватба против желанието си. Лош признак са скандалите между младите младоженци. Дори е добре да отмените сватбата, ако точно в деня й се скарате за нещо.

Денят е крайно неудачен за зачеване на дете. Детето ще страда много. Възможно е природата да го надари с целебна сила, но за да я овладее напълно, то ще трябва да премине през много страдания.

Работа и творчество. Изберете спокойна, пасивна работа. Не бива да започвате нищо ново. Не бива да се занимавате и с проекти, които са от голямо значение за вас. Всичко би могло да рухне. Отложете за по-добри времена разрешаването на финансови въпроси, съдебните процеси и операциите с недвижимо имущество. Денят е много неблагоприятен за активна работа. Студентите, хората на науката и творците ще се чудят днес как е възможно да се трудят толкова много, а работата им да става все повече и повече. С шефове е по-добре да си нямате работа. Днес не е добре също да напускате работа или пък да се явявате на интервю за работа. Отложете пътуванията и пътешествията.

Родените на този ден са милозливи и добри. Душата им е по-силна от тялото, черпят енергия от свои специални недостъпни за останалите космически източници. Тези хора са близки до божественото откровение.  Те винаги ще се притекат на помощ на другия. Винаги могат да намерят време за благородни постъпки. Върху плещите на тези добротворци се изсипват многобройни страдания. Сърдечността им, както и космическите сили им помагат да преминават през всички изпитания. В лошия случай, родените в този ден символично се отказват от свещената чаша, отвръщат се от божественото и се превръщат в най-обикновени циници. Изпитанията и страданията няма да им се разминат, но в преодоляването им ще бъде далеч по-сложно.