Девети Лунен ден

Девети Лунен ден

Символи: прилеп

Неблагоприятен ден. Лош, опасен, тъмен. Днес бъдете много вниталени. Всеки знак, който ви дава съдбата може да бъде лош, но не изпадайте в униние. Укротете амбициите си, защото гордостта и самоувереността могат да се обърнат против вас и да ви доведат до катастрофа. Илюзии, измами, авантюри, опасни съблазни – това са ключовите думи и фрази на деня. Съсредоточете усилията си в преодоляването на отрицателната енергетика на девети лунен ден и останете стабилни.

Хората днес са крайно емоционални. Чувстват се потиснати, владеят ги мрачни мисли, страхове, необяснима тревога. За да се защитите от негативното влияние на девети лунен ден е добре да пречистите мислите и желанията си. Ако наскоро някой ви е обидил, простете му, и искрено му пожелайте щастие. Възползвайте се от този ефективен метод за неутрализиране на отрицателната енергетика на деня.

Не се захващайте с нови дела. Възможно е по-късно да преоцените способностите си и тогава проектите ви да претърпят провал. Най-добре е да се занимавате с нещо обичайно. Бъдете готови за лоши новини, лош късмет, хранителни отравяния. Постарайте се да изкарате деня без емоционални спадове. Да демонстрирате емоциите си в днешния ден не е желателно. Не е добре да влизате в спорове и пререкания. Безполезно е точно днес да устоявате мнението си. Създайте си спокойна атмосфера и се отдайте на обичайната си работа. Ако усетите, че емоциите са на път за вземат връх – дихателните практики и медитацията ще ви помогнат. Съхранете спокойствие. Сънищата често са тревожни или направо кошмарни.  Не им придавайте голямо значение и не позволявайте на кошмарите да влияят на настроението ви през деня. На сутринта всичките ви страхове ще са изчезнали безследно.

Здраве и хранене. Не преяждайте. Алкохолът и тютюнопушенето са забранени. Възможни са хранителни отравяния. Можете да ги избегнете, ако очистите организма си. Отидете на сауна или пък се позанимавайте със силови упражнения. Болестите, възникнали на днешния ден могат да бъдат опасни, но не и смъртоносни. Повечето проблеми през деветия лунен ден са свързани с психиката на човека. Хората се чувстват депресирани, претоварени с комплекси и проблеми. Ако в главата ви се завъртят суицидни мисли – потърсете помощта на терапевт.

Възможно е да се обострят фобии и заболявания на сърцето. Ако се разболеете през този ден – приемете го като знак, че сте направили нарушение в движението си по духовния. Постарайте се да разберете каква е тази ваша грешка. Денят не е добър за мързелуване. По-добре го прекарайте активно. Най-добре е да бъдете сред природата, стига да имате тази възможност.

Любов и отношения. По-добре е днес да не възникват никакви конфликти и разправии. Ако са се оказали неизбежни – постарайте се да ги изгладите. Не спорете с околните и не изяснявайте отношенията си с любимия. Може да си устроите романтична вечеря, ако сте уверени, че разбирателството помежду ви е пълно. Само недейте да сключвате брак днес. Това ще ви донесе гарантирани тревоги и разочарования. Изключение от това правило са единствено тези, които са изчистили своята карма, уверени са ви искреността на своите намерения и могат да бъдат устойчиви пред всички неприятности.

Работа и творчество. Планирайте деня си така, че през цялото време да се занимавате само с рутинни работи. Гледайте по-рядко да се показвате пред очите на шефовете. С колегите също е пропоръчително да общувате по-ограничено днес. В никакъв случай не показвайте емоциите си, не се поддавайте на провокации и не слушайте ничии съвети. Помнете, че днес хората са склонни към аагресия, мошеничества и истерии. Освен това е възможно някои да се опита да прехвърли отговорността за своите проблеми върху вас. Така че – сведете комуникациите си до минимум.

Независимо от негативната енергетика, с която  е натоварен девети лунен ден, на творческите натури и научните сътрудници работата ще им върви. За тях този ден е вдъхновено време. Но всичко ново, било то познанства или проекти е добре да отложите. Бизнесмените да забравят за уреждане на финансови въпроси на днешния ден, както и за разрешаването на съдебни дела и провеждането на делови операции. Денят не е благоприятен за смяна на работата, пътешествия.

Родените на този ден имат дълъг и плодотворен живот, в чиито ход обаче често имат проблеми със здравето. Редовното очистване на червата ще им бъде от помощ в предпазването от болести.  Родените през този ден трябва да помнят и за чистотата на кармата. Ако човекът има чисти помисли и намерения, ако той се стреми към доброта и искреност, то би могъл да избегне повечето житейски трудности.