Деветнайсти Лунен ден

Деветнайсти Лунен ден

Символи: паяк

Въздухът е зареден с отрицателна енергетика и денят се смята за неупешен. Мрачен, дяволски ден. Днес ще бъде лесно да се поддадете на изкушения. Всяка нова идея, която нахлуе у вас внезапно, може да се окаже измамна. Лошият късмет плете своята мрежа през целия ден. Хората си влияят негативно. Комуникацията ще върви трудно. По-добре е днес да не се запознавате с никого. Възможно е да попаднете под лошото влияние на новото познанство. Стойте далеч от хората, които употребяват алкохол и наркотици. Алкохолици и наркомани ще дебнат по улиците днес, готови да наранят случайните минувачи.

За да прекарате добре днешния ден, трябва да пестите силите си. Усамотете се, отделете време за очистване на душата, мислите, съвестта и… дома си. Направете това в компанията на горяща свещ. Денят е благоприятен за разпускане сред природата.  Запалете огън и използвайте пречистващата му сила. Препоръчително е внимателно да обмисляте думите и делата си. Днес всяка малка подробност може да се превърне в причина за голяма разправия. Луната ще подкрепя предпазливите хора и тези, които успеят да прекарат деня в усамотение.

Чародеите избират деветнайстия лунен ден за своите сатанински дела и черни магии. Няма нищо чудно, че съзнанието на повечето хора ще е затъмнено днес. Няма да бъде лесно да върнете разсъдъка си. Хората се поддават лесно на всякакви внушения. Информацията има огромна сила. Днес не е трудно да попаднете в зависимост от нея, да станете подвластни на нова идея или изцяло ново виждане за живота. Ако се чувствате в безизходица или пък съборени от тъга – такава е енергетиката на деня. Опитайте се да прекарате времето в любими занимания, за да не потънете в мрачни, черни мисли.

Здраве и хранене. Бъдете внимателни и се пазете от ухапвания на отровни насекоми и животни. Отровите от природата, както и химическите такива имат днес опасна сила. Денят е особено неблагоприятен за хората с увредена психика. Възможно е да възникнат усложнения и при хора със заболявания на червата. Хората са мрачни, тревожни и подвластни на депресия. Негативното влияние на деня се отразява и върху цялостното състояние на организма, както и върху самочувствието.

За да се разведрите си устройте добра трапеза. Поканете близки хора, половинката си или самите себе си. Употребата на алкохол също се насърчава, но не в големи количества. Възникналите днес здравословни проблеми следва да лекувате незабавно. Болестта би била по-скоро продължителна и неприятна, но е и сериозно опасна.

Любов и отношения. Най-добре е да сведете общуването до минимум. Днес ще бъде лесно да попаднете под нечие чужно неблагоприятно влияние. Не се поддавайте на провокации и сами не провокирайте хората. Не е добра идея да изяснявате отношенията си точно днес. Няма да имате успех, по-скоро ще затънете в неясноти. Околните ще общуват с вас така, както и вие с тях. Бъдете внимателни, подбирайте думите и делата си. Но най-доброто, което можете да направите е да изключите телефоните си и да избягате в природата.

Бъдете внимателни към роднините и любимия човек. Помогнете им да прекарат този ден без конфликти. Не сключвайте брак днес. Не е желателно и да планирате зачеване на дете. Детето ще бъде борбено, трудолюбиво и честно. Но едновременно с това го очаква самота, защото ще бъде затворен човек.

Работа и творчество. Вършете рутинната си работа и не започвайте нищо ново. Опитът за стартирате нещо мащабно е обречен на неуспех. Отложете сериозните финансови въпроси и операциите с недвижимо имущество. Денят е неблагоприятен и за разрешаването на съдебни спорове. Бъдете внимателни и възпитани в общуването с колегите си. Към шефовете си може да се обръщате с въпроси или предложения, но само ако те не касят нови големи начинания.

Денят не е подходящ нито за смяна на работата, нито за сферата на дейност. Ако днес сте в командировка с колеги, не разчитайте, че ще имате успех. Повече шансове имате, ако пътувате сами. Премисляйте внимателно всички свои действия. Една неправилна постъпка може да анулира всичките ви предишни съзидателни действия. Хората на изкуството и на науката имат по-голяма свобода на действие днес и може да се занимават и с по-крупни начинания.

Родените на този ден носят в природата си светлина, доброта и талант. Предизвикателството към тях е да съхранят нравствената си честота и да не потънат в гордост и амбиции. Имат добро здраве. Ако победят пороците си и разкрият талантите си, те ще вървят през живота, трупайки мъдрост и ще доживеят дълбока старост. В най-лошия случай, родените в този ден, се превръщат в измамници, интриганти и неудачници.