Десети Лунен ден

Десети Лунен ден

Символи: фонтан

Енергията е ключът към днешния ден, чиито символ е фонтанът. Ако сте намислили да почивате – то нека почивката да е активна. Излишъкът от енергия насочете към добри, съзидателни дела. Денят е много силно подчинен и на кръвното родство, на семейните връзки. Всяка дейност, свързана със семейството, ще бъде приятна и ползотворна. Започнете строителство на нов дом или пък работете усилено в градината. Посетете роднини, организирайте фамилен обяд или вечеря. Хората, които имат семейства ще прекарат деня приятно, на тези, които нямат ще им бъде тежко. У последните ще се усили чувството на тревога и тъга.

Денят провокира кармичната памет на човека. Цялото му същество започва да се стреми към получаване на нови знания и за това работата с информация днес ще бъде полезна. Може да започнете работа по съставянето или изучаването на родословното си дърво. Десети лунен ден е благоприятен за всякакви начинания. Претворете в живота си всичко, което сте отлагали, но не се претоварвайте прекалено. Преумората е опасна.

Днес може да постигнете духовна самостоятелност, да се потопите в самопознание, но не е задължително да оставате сами. Преобразете вътрешния си свят, направете жертва. Възможни са внезапни откровения. Вероятно е да научите нещо, което не сте знаели по-рано. Проблеми и неразрешими в миналото загадки може да се разрешат днес. Всичко, започнато днес ще пусне дълбоки корени, в това число и конфликтите и семейните скандали. Ето защо е добре да се опитвате да избягвате неприятните ситуации.

Здраве и хранене. Богатата трапеза днес е почти задължителна, особено ако на нея са поканени и ваши роднини. Алкохолът също няма да ви навреди, но в умерени количества. В никакъв случай не гладувайне днес. Диетите също не са добра идея.

Уязвимите части на тялото са областта под ребрата и гръдната кост. Ако възникнат болки в тези области – приемете го като знак за вътершни проблеми. Всяко заболяване, възникнало днес е опасно, необходимо е незабавно да започнете лечение. Посетете сауна или отидете на любима спа процедура. Не подстригвайте косата си днес – може дори да си навлечете болест, ако го направите.

Любов и отношения. Общуването с околните ще бъде плодотворно. Работата в екип също ще донесе добри резултати. Оставете старите рани да зарастнат. Избягвайте конфликтите в отношенията с любимия човек. Романтична вечеря, разходка сред пиродата, кратко пътуване, занимания в семеен кръг – това са активностите за влюбени двойки, които денят подкрепя. Денят е добър и за сключване на брак. Съпрузите ще поддържат семейните традиции, ще се научат на търпимост един към друг, ще им се родят много деца. Денят е хубав и за интимна близост. Заченатото на днешния ден дете ще бъде пътешественик, ще бъде свързано със семейството си и ще съхрани връзката си с рода и традициите през целия си живот.

Работа и творчество. Един от най-добрите дни за всички бизнесмени, за работещите във всички професии. Днес всичко ще се случва добре за всички. Амбициозните и уверени хора ще получат своето. Помнете, че работата в екип е успешна. Днес хората са отлично настроени към общуване. Готови са да слушат другите и да изказват своето мнение. Тази характеристика на деня подсказва, че днес може да търсите нови партньори, да завързвате нови запознанства.

Финансовите въпроси се разрешават успешно днес. Операциите с недвижимо имущество също се развиват добре. Общувайте с шефовете си, търсете контакт с колегите си. Студентите ще взимат успешно изпитите си. Творците ще имат вдъхновени срещи със своите Музи. Всички, които се занимават с наука също ще имат късмет. Независимо, че е благоприятен в много отношения, все пак днешният ден няма да подпомогне успешното разрешаване на съдебни спорове. Отложете процесите за друго време.

Родените на днешния ден притежават силна духовна връзка със своите роднини, а душите на техните предшественици им оказват силна подкрепа. Хората, родени в десети лунен ден имат много таланти. Те са умели и активни, обичат пътешествията, не се задържат дълго на едно място. Имат всички шансове да бъдат знаменитости. Способни са да откриват нови източници на енергия, които ги поддържат в продължение на целия им живот. Користни и подли хора могат да окажат лошо влияние върху родените в днешния ден. Те могат да привлекат към себе си и опасни заболявания като рак или болести на простатната жлеза.