Единайсти Лунен ден

Единайсти Лунен ден

Символи: огнен меч, огнедишащ дракон

Денят с най-мощна енергия от целия лунен месец. Един от символите на днешния ден съсредоточава в себе си стихията на огъня. Огненият меч дава на стопанина си власт, неукротима сила, гарантирана победа, но само в случай, че стопанинът му може да го удържи в ръцете си. Неопитният и неуверен човек, съмняващият се, може да използва това мощно оръжие за разрушение.

От дните на лунния месец, този е с най-високо ниво на енергия. Може да постигнете много, ако притежавате лидерски качества. Денят е отличен за начало на предизборна кампания, спортистите ще се радват на успешни прояви. Всички нерешителни хора обаче трябва да бъдат внимателни (помнете аналогията с меча). Добре е да контролирате енергийните импулси.  В противен случай единайстият лунен ден може да се обърне против вас.

Не се учудвайте, ако домашните ви любимци са агресивни днес, дори до вчера да са били най-милите и ласкави същества на света. Сега животните чувстват непостоянните потоци от енергия, идващи от хората и това не им харесва. Днес изобщо не е добре да се мяркате пред очите на животни. Вероятността да ви нападнат е голяма. Също така не бива да убивате дори насекоми.

Не е желателно да се докосвате до метали, да държите в ръце остри и режещи предмети, дори и хляба си днес чупете с ръце, на го режете. Ако прибори паднат от масата – това е лоша поличба. Бъдете концентрирани и внимателни. Следете състоянието си, владейте емоциите си.

Днес е възможно да усетите как се изпълнява всичко замислено или започнато в първите дни на лунния месец. Придържайте се към активен начин на живот, не се отпускайте и продължавайте да се занимавате с набелязаните задачи. Не започвайте нови дела, освен ако не сте толкова уверени в силите и възможностите си да ги доведете до край днес. Днес не стартирайте дългосрочни проекти.

Здраве и хранене. Добър ден за начало на гладуване. Алкохолът е противопоказен. Тялото е уязвимо в областта на гръбначния стълб. Здравословните неразположения, възникнали днес ще бъдат незначителни за мъжете и опасни за жените. Не е препоръчително да пиете антибиотици в случай на заболяване. Сърдечносъдовите заболявания могат да се обострят днес.

Физическото натоварване е допустимо, но с мярка. Не е добре да се отпускате, но и да се напрягате прекалено отново е лоша идея. Организмът ви няма да реагира добре и в двата случая. Бъдете предупредени, че днес вероятността от травми е много голяма. Укрепете имунитета си, следете самочувствието ви да бъде на ниво. Бъдете внимателни във всичко, което правите. Хирургическите интервенции са непрепоръчителни.

Любов и отношения. Подарете на близките си внимание и грижи. Направете им подарък без повод. Щедростта ви ще бъде възнаградена. Денят трябва да премине без конфликти. Единайсти лунен ден ни обсипва с любов и затова нямате право да се сърдите любимия или пък да упреквате роднините си в каквото и да било. Останете спокойни.

Сключете брак в днешния ден само ако сте сигурни в себе си и партньора си. Помнете, че всички възникнали съмнения могат да се обърнат против вас и затова не рискувайте, ако не сте уверени в необходимостта от обвързване. Ако все пак сватбата ви е насрочена в такъв ден – направете необходимото да премине спокойно. Изобилието от алкохол на празничната трапеза няма да бъде благоприятно. Подвластни на приповдигнатите от алкохола емоции, гостите ви могат неволно да предизвикат скандал.

Денят е подходящ за интимна близост и зачеване на дете. Голяма е вероятността детето, заченато днес да бъде момченце. Природата ще го награди с голяма сила. Възможно е да бъде войн, маг, или любител на пътуванията в далечни земи.

Работа и творчество. Добре е да отложите всички нови начинания и да се заемете със завършването на текущите дела. Опитът днес да бъдат разрешавани финансови въпроси може да доведе до загуби. Операциите с недвижимо имущество също няма да бъдат успешни. Не следва и да започвате проекти в области, в които не сте работили до момента. Деловите преговори могат да завършат във ваша полза, ако включите обаянието си в действие. Наострете сетивата си за нещо много важно. Днес редкият шанс на успеха може да кацне върху рамото ви. Не го изпускайте. Луната е благосклонна към заниманията с наука и творчество.

Родените на този ден са едни от щастливите хора на Земята, стига да не пропилеят дадените им от природата таланти и завиден ум. Тези хора живеят смислено и доживяват дълбоки старини. Остроумни са и имат богата душевност. Природата им дава окултна сила. Но ако човекът узнае за нея и не я използва правилно – ще си навлече беда. Тези хора често биват нападани и нахапвани от насекоми и животни, но подобни инциденти никога не са придружени от опасност за живота.