Живей Активно!

МУЗИКА И ЕМОЦИИ ЗАВЛАДЯВАТ БУРГАС 

На 30 август с грандиозен концерт в Бургас ще бъде закрито третото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО! за 2015 година. Събитието се организира с подкрепата на Община Бургас и е част от отбелязването на 10-тата годишнина на инициативата на Нестле България за балансирано хранене и активен начин на живот.

От 18:30 часа на сцената пред Пантеона ще се качат някои от най-актуалните музикални звезди у нас. Лора Караджова, Рафи, Лео, Играта, Skiller, Сантра, Кристина Дончева, Ангел Ковачев, Павел и Венци Венц ще забавляват бургазлии и гостите на града с едно неповторимо музикално шоу, като изпълнят някои от своите най-големи хитове. Много емоции, усмивки и незабравими моменти очакват всички, които се присъединят в спортните активности на ЖИВЕЙ АКТИВНО! в Бургас.

Световният шампион по Beat-Box – Skiller, ще преподава уроци на всички желаещи да научат повече за имитацията на звуци. Дори начинаещите в този музикален стил ще могат да направят първи стъпки в света на Beat-Box, благодарение на Skiller, който обещава да покаже на всички свои фенове как се става шампион.

Началото на ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще бъде дадено в 10:00 часа, когато към Пантеона в Морската градина ще тръгнат три паралелни похода – с колело от Моста в Морската градина, с ролери и скейт от Графична база-Бургас и пешеходен поход от Културен център „Морско казино”. Трите лъча ще се съберат пред Пантеона, откъдето заедно с едни от най-обичаните български спортисти и популярни личности ще поемат към Морската градина и Градския плаж.

През целия ден край морето ще бъдат организирани десетки семейни игри, волейбол, футбол, водна топка, Heal Fit Gymnastics, Beat-Box, зумба, готвене, Kangoo Jumps и забавления за домашни любимци. Редица спортни знаменитости ще станат част от ЖИВЕЙ АКТИВНО! в Бургас, за да демонстрират колко важен и полезен е балансираният и активен начин на живот.

Движение, спорт, състезания, игри за балансирано хранене, готвене, танци, музика и семейни щафети са само част от идеите, към които доброволци от цялата страна могат да се присъединят на сайта www.jiveiaktivno.bg и да станат част от юбилейната програма на събитията в кампанията. Всички, които искат да получат повече информация за ЖИВЕЙ АКТИВНО!, могат да го направят във Facebook или на сайта на инициативата (www.jiveiaktivno.bg).