Жизнен обем с новата формула на Wash & Go

Незабавният обем вече е видимо постижим с новата формула на Wash&Go с екстракт от билки. Задълбочените изследвания на експертите на  Wash&Go върху полезните свойства на билките и по-специално на екстракта от бергамот и вербена в комбинация с екстракта от  помело създават формула, която подхранва косата с естествени съставки от природата, които измиват мазните натрупвания и осигуряват на косата 100% жизнен обем като я оставят лека и чиста във всеки един момент. Крайният продукт е формула, която съживява косата чрез неповторимо изживяване с много пяна, а резултатите от него траят цели два дни.

Формулата се бори с ежедневните външни замърсители натрупвани в косата, която се утежнява и изглежда мръсна, безжизнена и сплескана.  Wash&Go премахва това натрупване и превръща мазната коса в красива и обемна цели два дни.

Шампоанът Wash & Go с уникалната си формула съживява косата чрез неповторимо изживяване с много пяна, която премахва натрупаното замърсяване и прави косата лесна за оформяне. Това е възможно благодарение на специалната комбинация от активни вещества и полимери, които осигуряват изключително качествено почистване. Резултатът е по-добра пяна действаща върху повърхността на косата, която намалява, разпръсва и отстранява всички остатъци от замърсяване.

Балсамът на Wash&Go променя текстурата и външния вид на косата като подобрява състоянието на косъма. Това става чрез овлажняване на косата, което я прави мека и гладка за по-лесно разресване и оформяне като същевременно не я утежнява и сплесква, за да не се загуби естественият и обем. Лесно се разнася  по цялата повърхност на косата,  разплита я и се изплаква лесно, като подобрява състоянието на косъма и оставя след себе си усещане за чистота и свежест.  Уникалната формула прави косата гладка, като същевременно осигурява дълготраен обем.