Завръщане към произхода!

Сега е много модерно да се говори за здравословен начин на живот, био храни, чисти продукти от ГМО, домашно отглеждани зеленчуци, плодове и месо, а за състава на водата, която пием не знаем почти нищо. Някои си пият от чешмата, други купуват минерална или изворна вода от магазина, има и такива, които всяка седмица грабват празните туби и наливат вода от минералните чешми в града или дори точат от трудно достъпни извори в планината.

И въпреки усилията на всеки от нас да осигури на семейството си чиста вода за пиене пак не знаем какво тече от чешмите или какво има в пластмасовите бутилки купени от магазина. А употребата на пластмаса е друга тема, която сега няма да засягаме. Съдържанието на хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси в чешмяната вода води до редица здравословни проблеми и това всек го знае.

Но има спасение и това е Kangen водата, богата на антиоксиданти и със силно детоксикиращо действие. Тя много добре хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества. В алкална среда тялото ни се пречиства и стартира процес на „самолечение“. Хората, които пият Kangen вода, след няколко дни чувстват прилив на енергия, защото кръвта се пречиства и в нея започва да тече голямо количество кислород, необходимо за всички клетки.

Също така, рН на тялото се променя от киселинно към алкално. Научно е доказано, че раковите клетки не могат да се размножават в алкална среда! Пиенето на Kangen вода в продължение на три месеца пречиства дебелото черво. Постепенно изчезват болки в ставите, екземи, псориазис, проблеми с кръвното налягане, алергии, и т.н. Канген водата се произвежда от специален апарат, който първо филтрира чешмяната вода, след което я йонизира чрез процеса на електролиза, който разделя водата на алкална и киселинна. В нея се запазват всички полезни минерали, от които човешкото тяло има нужда.

„Канген“ на японски език означава „завръщане към произхода, към първоначалното“. Компанията, която създава тази технология е японската Enagic International , която е със седалище в Токио и европeйски клон в Дюселдорф. Това е единственият производител, който не само продава, но и притежава завод за производство на йонизатори в Осака. Заводът получава ISO сертификати за система за управление на качеството на медицинските изделия, което е гаранция за качеството и оригиналността на продуктите. Вече 43 години е водещ производител на алкална, йонизирана вода. Интересен факт е, че първо компанията започва производство на машини, които да се използват в болниците. Едва преди 11 години, започват да създават и апарати за домашно ползване. Тези апарати са единствените йонизатори одобрени и лицензирани като медицински уреди.

Основният принцип, на който апартът за Канген вода работи: През първия етап на получаване на Канген вода се осъществява филтриране от хлор, утайки, метали и други примеси. Междувременно се запазват всички минерали съдържащи се във водата, като калций, магнезии, калий и др.,след което попада между титаниево-платинени платки, където преминава през слаб ток и водата се разделя на две – на киселинна и алкална.

Апаратът за Канген вода може да произвежда различни видове вода в дома и офиса, в зависимост от зададените параметри на апарата.

Интересувайте се каква вода пиете. Нали 70-75% от нашето тяло е вода!

(Тема с продължение).

Консултант за България