Зайчето, което иска да заспи

След огромния световен успех на „Зайчето, което иска да заспи“, книжката ще помага и на българските родители лесно, приятно и безпроблемно да приспиват своите малчугани.

 На пазара от 12 ноември 2015 г.!

Нов метод за приспиване на деца, който дава резултат веднага

Едно от най-големите предизвикателства, с които се сблъскват родителите при отглеждане на децата, е трудното заспиване на малчуганите. Хиляди майки ежедневно се изправят пред този проблем, който често остава без решение и води до много безсънни нощи не само за детето, но и за възрастните.

За всички тях е книжката „Зайчето, което иска да заспи“ от шведския психолог Карл-Йохан Форсен Ерлин. Тя представлява иновативен и революционен подход за бързо и спокойно заспиване. Това се постига посредством сложни психологически техники, които имат за цел да помогнат на детето да се отпусне, да заспи по-бързо и да спи по-спокойно всяка нощ.

До момента правата за „Зайчето, което иска да заспи“ са купени в 40 държави. За по-малко от месец в Дания са продадени 100 000 екземпляра, а във Великобритания само за седмица – 30 000 копия. Въпреки липсата на каквато и да е реклама, „Зайчето, което иска да заспи“ се продава по-добре от най-големите хитове на пазара.

Най-голямото признание за Карл-Йохан Форсен Ерлин обаче са хилядите доволни родители и положителните отзиви за неговата книжка, която доказано приспива всяко дете.

За автора

С тази книга се опитвам да помогна на всички родители, които трудно приспиват децата си вечер или следобед. Искам децата да се отпускат и да заспиват по-бързо всеки път, когато слушат историята.

Карл-Йохан Форсен Ерлин

Карл-Йохан Форсен Ерлин е учил психология в различни шведски университети и е мастер практик по невролингвистично програмиране. Той

работи като писател, ментор, лектор и преподавател по личностно развитие и лидерство. В момента пише поредица от книги за деца, чиято цел е да помагат на малчуганите да спят добре, да разберат собствената си значимост и да развият умения за преодоляване на трудностите в живота.

За „Зайчето, което иска да заспи“

Главен герой в историята е зайчето Роджър. То е уморено, но не може да заспи и затова майка му предлага да отидат при чичо Прозявко, който може да му помогне. По пътя зайчето и майка му срещат любезния охлюв Сънливко и мъдрата сова Натежали клепачи, които им дават съвети как да заспи по-бързо. Роджър изпитва все по-голяма умора, но все пак продължават към дома на чичо Прозявко. Той поръсва зайчето с вълшебен прашец за заспиване и щом се прибира вкъщи, то веднага заспива и спи дълбоко през цялата нощ.