Зимно настроение с essence “winter glow”

Новата лимитирана серия “winter glow”  си играе с контрастите – студено срещу топло, лед срещу слънце, матово срещу блестящо и тази зима ни очарова както с хладни цветове, като каменно сиво и ледено сребърно, така и с топли нюанси, като розово злато, кайсиево и червено. Двата уникални продукта – руж и червило с апликатори гъбички са задължителни за зимата. Зимна приказка с essence за вас дами с прахообразни блестящи сенки, апликатор за точно нанасяне на прахообразни или компактни сенки и многофункционален омбре молив за устни.

Лед и огън в лаковете за нокти – това са новите зимни тенденции от червено и каменно  сиво в „леден мат“ със сребърни частици и матов финиш, както и сребърно и златно розе със „светлинни ефекти“, които отразяват светлината. Към тях задължително прибавете 3D плетеници- стикери за нокти ръчно изработени  самозалепващи се стикери които може да ги поставите под или над лака за нокти.

Задължителен продукт с грижа през студеното време е интензивното подхранващо масло за ръце на essence
с копринено леката и хидратираща текстура това масло глези ръцете и кожичките, за да се чувстват прекрасно меки и подхранени с фин аромат на мляко и памук.

Стробинг грима е топ тенденцията на годината и серия “Prêt-à-Lumière” от CATRICE предлага професионални продукти за създаване на максимален блясък. Essence ви предоставя огромен избор от продукти – класически прахообразни текстури, кремообразни и течни, апликатори с пипети и писалки в различните нюанси от натурални до розе, за да подчертаете най-добрите черти на лицето си.

  • Блестяща спирала за очи Glam & Doll
  • Молив за акценти за устни & вежди
  • Винилов гланц-стик
  • Дефиниращ блясък за лице
  • Озаряващ Серум
  • Стробинг гел хайлайтър за сияйно лице

Всички продукти от новата зимна серия на essence може да ви накарат да се почувствате специална всеки ден независимо от студа навън. Можете да доставите удоволствие не само на себе си, а и на любимите си приятелки за предстоящите празници.