Изворна вода от чешмата

Имаме нужда от вода и храна, за да живеем. А за да живеем добре, имаме нужда от най-доброто и от двете. Висококачествената питейна вода е също толкова голяма част от здравословния живот като добрата храна, а eSpring  на Amway осигурява оптимално качество на водата.

eSpring™ ефективно премахва повече от 140 потенциално вредни за здравето частици, като прави чешмяната вода такава каквато трябва да бъде – чиста, прозрачна, вкусна, свежа и здравословна.

Amway е продала повече от 7.2 милиона домашни системи за пречистване на вода  по време на своята над 30-годишна история в тази насока, като осигурява на хората достъп до чиста, висококачествена питейна вода в домовете им. Фирмата е световен лидер в разработването на домашни системи за третиране на водата, основани на критерии за ефективност и развитие на иновациите

eSpring представлява въглероден блок филтър за елиминиране на прахови частици, а ултравиолетовата лампа унищожава над 99,99% от потенциалните бактерии, вируси и микроорганизми от водата, причиняващи болести, кaто Ви дава по-чиста, по-бистра и с по-добро качество вода директно от чешмата.

Най-очевидната полза от Системата за пречистване на вода eSpring обаче е изключителното подобряване на вкусовите качества на водата, нейният мирис и прозрачност. Това се забелязва веднага и е лесно разбираемо.

Освен, че системата за пречистване на вода eSpring осигурява отлична ефективност и удобство, нейните разходи по пречистване на водата са действително много по-малки в сравнение с много други системи. Някои филтри и системи за пречистване трябва да бъдат подменяни един път в месеца, ако не и по-често. Въпреки това, системата за пречистване на вода eSpring е в състояние да задоволи нуждите от вода на едно шестчленно семейство за период от около 1 година – общо 5000 литра – преди да е необходима подмяна на патрона.