Изненадай любимия си на голям екран!

Свети Валентин несъмнено е един от най-романтичните празници от годината. И макар според статистиката най-популярният подарък да са шоколадовите бонбони, равняващи се на близо 49% и поздравителните картички, надхвърлящи 1 млрд. всяка година, любовното послание и изненадата остават най-незабравимият жест.

Именно затова Cinema City пренася романтиката в киното и кани всички смели дами да покажат любовта си като изненадат партньора с обяснение в любов на големия екран. В седмицата на любовта в периода 10-16 февруари 2014 всеки може да предаде своето любовно послание на кино екран, с което да направи празника незабравим и за двамата.

И тъй като от Cinema City знаят с колко много задачи трябва да се справят дамите, предлагат да им помогнат като ги улеснят максимално. Всичко, което трябва да направят нежните половинки е да изберат прожекция и предварително да заявят участие на facebook.com/CinemaCityBulgaria – с няколко бързи стъпки или просто с мейл до marketing@cinemacity.bg. Подаденото от тях видео (high definition) с пожелание за любимия ще бъде конвертирано в подходящ формат от киното напълно безплатно и ще бъде излъчено точно преди началото на избрания филм. И тъй като за любовта граници няма, инициативата важи за всички кино салони на веригата в страната.

С тази инициатива Cinema City ще отпразнува международния ден на любовта, помагайки на влюбените да споделят чувствата си. А защо не дори и да предприемат по-сериозна стъпка? Според статистиката 43% от годежите се случват именно в зимния сезон – между декември и февруари, а Свети Валентин е Номер 1 ден за сгодяване в световен мащаб.

Cinema City има дългогодишни традиции в сплотяването на влюбените, като до момента в киното е имало над 30 обяснения в любов и предложения за брак.

Повече за инициативата, както и за филмите през седмицата на влюбените в Cinema City вижте на cinemacity.bg  или facebook.com/CinemaCityBulgaria.