„ИЗПОВЕД“

На 13 декември, петък, художничката Лили Димкова – духовен наставник на Бялото братство у нас и дъщеря на лечителя Петър Димков – ще получи оригинален празничен подарък – втори документален филм с автор и режисьор Стилиян Иванов.

Миналогодишната документална лента „Лили Димкова – светлини от една изложба“ посветена на 80-годишния юбилей на художничката, издадена на DVD, бързо се изчерпа от книжарниците в страната. За това вторият филм ще бъде качен в няколко кино-сайтове по целия свят, за да може да го гледат без ограничение и напълно безплатно всички, които искат.

„Изповед“ е поредното заглавие от каталога на Додофилм, което е духовно послание на една от най-талантливите представителки на Бялото братство. Изповед, която може да послужи като духовен урок за всички, които са поели по пътя на себеусъвършенстването и търсенето на Бога в себе си.

Филм за любовта и страстта, за смъртта и прераждането…

„Изповед“ ще представи и непоказвани до сега платна от колекцията на именитата художничка. Заглавието достига до зрителите с подкрепата на Центъра за здравословен живот на д-р Людмила Емилова.