Изразете своята същност

Ароматите спадат към едно от най-пробуждащите сетивата въздействия и могат да въплътят нашите най-незабравими мигове и моменти. Независимо дали търсите аромат, който да съвпада с вашата индивидуалност, вашето настроение или стил, ароматите от Amwey предлагат по нещо за него и за нея всеки повод.

Гамата от изкушаващи аромати на AMWAY™ за мъже и жени включва парфюми, които задоволяват и най-капризните желания и настроения. Независимо дали настроението ви е чувствено, елегантно, спортно, освежаващо, сияещо, завладяващо или женствено и романтично, ароматите на AMWAY ™ ще ви подхождат идеално.

Парфюмите за жени ANTICIPATE Intense, ANCESTRY и WISTFUL са женствени аромати с хармонична структора от свежи нотки на екзотични аромати и плодове. Екзотика. Топлина. Лукс.

Тоалетната вода за мъже TOLSOM съчетава аромати на счукани подправки, кехлибар и мускус. Цитрусови ароматни нотки върху смесица от разбити подправки и черен пипер, които събуждат сетивата и стимулират емоциите. Смес от дървесни ухания, кехлибар и мускус, която е разработена да остава максимално време върху кожата и осигурява дълготраен мъжествен комфорт.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ПАРФЮМ?

Парфюмът се нанася два или три пъти на ден. Не може да се очаква едно нанасяне да трае през целия ден. В парфюмите са използвани фиксатори с цел укрепване на уханието им и за запазване на аромата върху кожата възможно най-дълго време.

  • Парфюмът може да се нанася на вашите импулсни точки, на вътрешната страна на китките и лактите, зад коленете, на шията, под ушите (не зад тях).
  • Ако кожата ви е чувствителна към аромати, напръскайте от парфюма върху носна кърпичка и я поставете в джоба или чантата си.
  • Не втривайте парфюма в кожата си, тъй като това ще засегне аромата и ще промени уханието на парфюма.
  • Поставете парфюма на кожата си и го оставете да изсъхне по естествен начин, без да го докосвате.
  • Носете различни аромати за различни поводи или настроения. Ползвайте един аромат през деня и друг за вечерта.
  • За разхлаждащо и освежаващо ободряване през лятото, съхранявайте парфюма.