ИКЕА вече предлага и цялостна гама продукти за домашни любимци

Дизайн за домашни любимци, съвместим с дома ни

„Когато прекарвам време заедно с трите си кучета, всички притеснения и стрес просто изчезват. Те ме учат на уважение, а тяхната безусловна любов е безценна”, сподели дизайнера Инма Бермудес. Именно затова гамата LURVIG е предназначена да подпомогне живота ни заедно с нашите кучета и котки, като се вписва в интериора ни.

LURVIG се фокусира върху факта, че домашните любимци живеят с нас като част от семейството, дори когато дъвчат любимите ни обувки. Затова един от артикулите е удобно легло – калъфка, която собствениците могат да напълнят със старите си дрехи, одеяла или кърпи. Идеята е домашните любимци да получат комфортна възглавница с познати миризми. Асортиментът на LURVIG се комбинира много добре и с някои класики на ИКЕА, като например къщичка за котка, която перфектно се помества в етажерка KALLAX и разтегателен диван, версия на добре познатия ни KLIPPAN, но за домашни любимци.

Всичко, от което домашните ни любимци се нуждаят

Всеки домашен любимец има собствен характер, но помежду си те имат общи неща: обичат да спят, да ядат, да играят, да се упражняват и да са близо до нас.  Естествените нужди и поведение на животните са отправна точка при създаването на всеки артикул от колекцията.

Освен в темперамента, между кучетата и котките се наблюдават и различия в навиците на хранене. Котките умеят да регулират количеството храна, което приемат, но редица породи кучета много често преяждат. Така се ражда и идеята за купата за „бавно хранене“ LURVIG. Вътрешната й повърхност е изпъкнала, а това не позволява на кучето да изяде храната си „на две хапки“. Сред артикулите можете да намерите и чанта, която ви позволява лесно и удобно да вземете любимеца си на път, комфортни легла за кучета в различни размери, играчка за куче, четка за ресане и дори постелка за драскане, която можете да закрепите там, където котката ви обича да остри нотките си редовно.

Ако всички тези гореизброени ситуации ви звучат познато, артикулите от колекцията LURVIG, които ще направят живота ви с домашни любимци по-лесен, са вече налични в магазин ИКЕА София, както и онлайн на https://www.ikea.bg/home/ikea-collections/lurvig/