“Истинските жени имат извивки”

Вече са известни петте финалистки в конкурса на “Истинските жени имат извивки“, в който взеха участие над 300 жени!

Финалистките Мария, Ралица, Ема, Катрин и Татяна участваха в специална фотосесия, чиято цел е изваждането нa показ красотата на истинските женствени форми и извивки. Te се възползваха и от безплатната бра фитинг консултация в Bra Clinic, за да разберат кой е най-точният размер сутиен за тях и за да изглеждат безупречно по време на снимките. Оказа се, че петте финалистки, избрани от публиката са изключително различни като размери, което потвърждава максимата на конкурса, че красотата има различни форми и мерки.

Ема
Стар размер: 90
D
Нов
размер: 70GG

Ема е от град Бургас и споделя, че в морския град жените изключително много държат на външността си. От малка е по-висока и по-едра от своите съученици и не се чувства добре в кожата си – търпи и много критики за външния си вид. „Ставало ми е лошо от много диети или от зле подбран сутиен.“, споделя Ема и продължава: „До сега, влизайки в магазин за бельо винаги съм искала най-големия размер, обикновено 90 D, без значение дали ми е удобен, защото само това имат. Сега с размер 70GG се чувствам страхотно!“ Ема в крайна сметка решава, че трябва да живее за себе си, не за другите и се научава да се харесва такава каквато е, а добре избраното бельо й дава още повече самочувствие!

Катрин
Стар размер: 75B
Нов размер:
65DD

Катрин е на 19 г. от Перник и се включва в конкурса, защото харесва тялото си и обича да се снима. Харесва й предизвикателството и идеята на конкурса, че всяка жена е красива независимо от формите си. „За пръв път намирам сутиени с по-малка подгръдна обиколка като за мен и бях приятно изненадана от вниманието, с което бях обсипана.“

Татяна
Стар размер:
85C
Нов размер:
60GG

Татяна разбира за конкурса и веднага се влюбва в идеята. „Крайно време е някой да покаже красотата на жените с извивки.“, споделя тя. Най-много харесва в себе си оптимизма си и винаги се старае да донесе усмивка на всички около себе си. Обича да казва: „Да заобичаш себе си е първата стъпка към това и другите да те заобичат.“. Преди никога не се е чувствала удобно в сутиен, но благодарение на кампанията открива точния си размер: 60GG. От малка е срамежлива и с участието си в конкурса иска да преодолее това.

Мария
Стар размер: 85Е
Нов размер:
75G

Мария казва, че се е преродила след като намира правилния размер сутиен. Тя вярва, че този конкурс е нейният. Включва се, защото иска да пречупи стереотипите и харесва всички свои женствени извивки. Тя споделя: „Не съм перфектна, но се харесвам такава, каквато съм и искам да помогна на всички жени да се чувстват добре в кожата си, независимо от размера им.“ .

Ралица
Стар размер: 75
DD
Нов размер: 65
GG

Ралица споделя, че за пръв път се чувства комфортно в сутиена си. Включва се в конкурса, защото е влюбена в цветното и удобно бельо. Тя е на 38 години и споделя, че с времето тялото й се е променяло често, но се е научила да се харесва. Тя казва: „Искам да помогна на всички жени да започнат да харесват себе си – всяка жена може да изглежда страхотно, особено с комплект красиво бельо.“.

С фотосите, които ви представяме, момичетата доказват, че истинските жени не просто имат извивки, но тези извивки изглеждат зашеметяващо, особено в комплект добре подбрано бельо.

Подкрепяйте вашата фаворитка и й помогни да стане лице на Bra Clinic и да вдъхне самочувствие и вяра в себе си на хиляди българки.

Гласувайте на braclinic.bg до 8 май.