Кажете на коя дата сте родени…

януари, 2014 г.

Всяка буква, всяко число носи особена сила, специфична вибрация. Тези вибрации не могат да бъдат променени, но не е добре да бъдат пренебрегвани. Най-разумно е просто да се научите да живеете с тях.

Денят, в който сте се родили

е надарен с определени свойства, с които сте надарени и самите вие. Вибрацията на рождения ви ден е неизменна през целия ви живот – тя е вашият имидж – начина, по който ви виждат другите. Ще разберете по-добре себе си и околните, ако имате информация за вибрациите на дните от месеца и присъщите им свойства. Когато нечий характер ви е ясен, отношенията с този човек са по-лесни и, естествено, по-полезни и за двете страни.

Имайте предвид, че всяко положително качество е само едната страна на медала. Обратната е със знак минус.

Ако сте родени на 1-ви

Вашата роля е ролята на лидер и през целия си живот ще се стремите да сте „вожд“. Никога не бихте отказали да вземете властта в свои ръце и имате силата и смелостта да водите с нови идеи, да предлагате нови методи на работа и да държите на тях, без да се интересувате от опасенията на по-консервативните хора. Мозъкът ви работи като добре смазан механизъм. Мислите по-скоро творчески и винаги сте в състояние да видите новите перспективи – както в деловата, така и в интимната сфера, независимо каква задача ви е поставена и колко разочаровани сте били. Вие притежавате талант да овладявате ситуациите и да превръщате всяка загуба в победа.

Научете се обаче да жертвате нещо или себе си и внимателно следете дали желанието ви да потискате другите не е подменило стремежа ви да бъдете първи.

Ако сте родени на 2-ри

Във всичко, което правите, вие внасяте духа на сътрудничество, който  ви е присъщ. Затова не е чудно, че ви смятат за най-добрата съпруга или съпруг, партньор и колега. Няма значение в какви отношения сте с околните, винаги охотно изпълнявате желанията на отсрещната страна.

Не, вие в никакъв случай не сте раболепни, а действате в съгласие с позитивните черти от характера си, с които сте надарени. Само в негативното си проявление вибрацията на двойката може да се прояви като зависимост и безволевост. Притежавате редкия дар да изпълнявате „поръчките“ на другите по най-изобретателен и ефективен начин, благодарение на което ще се издигнете високо в кариерата (доколкото това качество е смятано за незаменимо от делови партньори и началници).

Ако сте родени на 3-ти

Вие никога няма да страдате от недостиг на приятели и развлечения. Целият ви живот е една весела въртележка. Тройката е числото на самоизразяването и затова винаги ще бъдете свързани с големи групи хора. Вие сте „душата“ на компанията и неизменно привличате хората към себе си. Не се налага да полагате никакви усилия, за да имате много приятели. Вие сте обаятелни и любезни по природа, но и съзнателно се стремите да покажете себе си именно в такава светлина. Разбирате, че успехът ви в обществото зависи от тези ваши черти на характера. Любознателни и всестранно развити личности сте. Най-различни теми могат да възбудят интереса ви.

Пробвате се навсякъде, но така и не можете да решите кое точно ви е на сърце. „Тъкачка многомашинничка“ е уважавана длъжност, но все пак е по-добре да овладеете едно нещо и да не се разсейвате с другите.

Ако сте родени на 4-ти

Вие сте положителен, силен и трудолюбив човек. Поставяте основите на всякакви отношения в общество. Никога няма да изберете най-краткия път към целта, защото не признавате лесните пътища. Усвоявайки какъвто и да било начин на действие, го поддържате неизменно. Всичко трябва да е поставено на своята полица – ето това харесвате вие. Реда. Всяка работа трябва да бъде доведена докрай. Ако ви поръчат нещо, или нещо трябва да се свърши вкъщи, вие ще се заемете с тази задача и няма да спрете, докато не я приключите. Не понасяте безпорядъка и непоследователността.

Изключително практични хора сте, винаги се справяте със задачите, демонстрирайки ум и логика; грешки допускате рядко.

Изключително честни и надеждни сте, но изисквате същото и обкръжението си. Несправедливостта наоколо провокира вашия протест.

Ако сте родени на 5-и

„Промяна“ – това е ключовата дума за характера на човек с такава вибрация. Целият ви живот е белязан от промените. В какъв смисъл? Променяте постоянно своите интереси, пътешествате, а някои с право ви смятат за непостоянни. Впрочем човекът съвсем без корени е абстракция, дори и вие можете да контролирате жаждата си за промени.

Словото е вашето оръжие. Изпитвате дълбок интерес към всички сфери на дейност, свързани със словото: към драматичното изкуство, литературата, средствата за масова информация, търговията.

Вие обикновено блестите с остроумие и сте надарени с интересно чувство за хумор, но се стремете да не злоупотребявате с красноречието си и не накърнявайте достойнството на другите, които са по-малко надарени с тези силни качества. Родените в синхрон с вибрацията на петицата рядко се установяват задълго някъде. Тях сякаш вятъра ги носи по живота.

Ако сте родени на 6-и

Шестицата е число на образованието, привързаността към дома и на хуманността. Всеки житейски опит ще намери място във вашите твърдо натрупани знания, откъдето вие, когато се налага, си доставяте нужното. За вас хармонията и спокойствието са жизнено необходими. Където и да се окажете, се стараете да ги създавате. Според вас това е единствено правилният начин за живеене и вие инстинктивно го отстоявате.

За вас любовта означава много и вие я изразявате с лекотата, с която дишате, когато около вас има любими хора. Благоразположени сте към всекиго, но домът и семейството са основните ви ценности. Постоянно се стремите да направите живота на близките си удобен и щастлив. Дори когато ви се наложи да поемете огромни отговорности, не абдикирате от тях. Готови сте на всичко за любимите си хора и  за роднините.

Ако сте родени на 7-и

Вие се откроявате със спокойствието и склонността си към уединение и размисъл. Обичате да обмисляте всичко до най-малката подробност, преди да направите каквато и да била крачка. Създавате впечатление на бавен, флегматичен човек. За мнозина вие сте неразбираеми. Околните може даже да решат, че всичко ви е безразлично, защото нямате навика да демонстрирате чувствата си. Впрочем бурните емоции в известна степен ви смущават и вие просто ги таите в себе си. Изключително много се интересувате от изкуство и като никого другиго сте в състояние да разберете замисъла на твореца.

Влече ви мистиката и окултните науки. От време на време се гмуркате в света на тайните, за да търсите отговори, все още недостъпни за човешкия разум. Философията е другата ви голяма любов, която оказва влияние върху светогледа ви.

Ако сте родени на 8-и

Въпросите, свързани с имущество и пари, са вашето призвание. Вие винаги ще процъфтявате в тези сфери на дейност. Вибрацията на осмицата носи в себе си слава и богатство. Да издържите товара на подобни дарове обаче, е невъзможно, без да правите усилия. Но вие сте надарени и с много енергия. Осмицата също така ви натоварва с отговорността да се грижите за успеха на онези, които са по-малко успешни от вас в материален план. И голяма част от своето време вие посвещавате да помагате на такива хора. Всичко, което сте придобили, но не сте споделили с другите, ще ви бъде отнето.

Вие разбирате хората, съчувствате им, което е гаранция за вашите успехи. Само така можете да се насладите на постигнатите от вас блага. Хората знаят, че могат да разчитат на вас и вие охотно откликвате на техните нужди.

Всяко начинание би било застраховано от неуспех, ако го ръководите вие.

Ако сте родени на 9-и

Талантът на разбирането, съчувстването и съпреживяването се свързва с деветката. Това ви позволява да оглавите „космическия парад на хуманните вибрации“. Числото 9 е число на метафизиката и философията. Подчинявайки се на своята природа, в живота вие неведнъж се обръщате към окултното. Възможно е да имате необичайни преживявания, които да ви изведат на нивото на фините възприятия. Така или иначе, вие сте във властта на мистиката. Познанието, постигнато чрез този ваш специфичен опит, ви прави по-мъдри.

Вие имате силна нужда да пътешествате. Но ако другите тръгват бързо, на вас ви трябва повече време да се адаптирате преди пътуването. Вашият характер се калява от промените и новите знания, те разширяват кръгозора ви. Затова се стремете да вниквате в традициите на всички страни и народи и съпреживявайте проблемите и с търпимост – нещо, което е присъщо и необходимо на миротворци като вас.

Ако сте родени на 10-и 

Вие сте топка енергия! Десетократно надхвърляте потенциала на човек с рождено число 1. Надарени сте с ум, сила и творчески способности, които ви позволяват да се справите с всяко препятствия на пътя си. На вас, неформалния лидер, ви е чуждо чувството на страх. Не отстъпвате пред никого и нищо. Превръщате всяка загуба в печалба. Анализирате проблемите от корен и умеете да изчислите кой точно алгоритъм на действие ще доведе до добър резултат. Получавате истинско удоволствие да влизате в необичайни или дори трудни ситуации и винаги ги обръщате в своя полза. Ценят ви най-вече заради деловата ви активност и лидерските ви способности, но  внимавайте да не злоупотребявате със своята власт и не се превърнете в тирани в кръга си от съмишленици или в семейството. Дори и да не се набива на око, вие сте изключително загрижени за благополучието на своите близки.

Ако сте родени на 11-и

Вие сте идеалисти. Лесно раними сте и доста преживявате, ако онези, които цените, не разбират (както на вас ви се струва) и не оценяват вашите стремления. 11 според нумерологията е магистърско число, награждаващо своите носители с изключителен чар.

Родените под това число ще бъдат почти спасени от появата на врагове в живота си, защото всички на света са настроени дружелюбно към притегателната сила, въплътена в 11.

Решавате в движение всякакви проблеми и не пасувате пред трудностите. По-скоро даже сте готови смело да се изправите срещу тях, което винаги смекчава разрушителния удар, отправен към вас. Умът ви е бистър и не ви е нужно много време, за да разберете какво се случва.

Вашите идеи и прийоми са оригинални. Подхождате творчески към всички дела и обичате ролята си на покровител. Обичате ролята си на опекуни и покровители.

Ако сте родени на 12-и

Общителността е силната ви страна. Изключително обаятелни сте и дори събуждате завист у другите, както и желание да ви подражават. Колкото и да е странно, всеобщото обожание не ви главозамайва. Чувствате се хармонично, ако не изневерявате на позитивната страна на дареното ви могъщество. Любовта е всичко за вас и всеки път вие обичате със силна страст, на която само вие сте способни. Подобна дълбочина на чувствата и жаждата за любов ви правят и уязвими, но вие много бързо преодолявате сърдечните болки и не потъвате в морето на отчаянието. Ще намерите разумен изход и от най-неприятната ситуация и ще действате почти без колебание.

Рожденото число 12 обещава на човека приятна външност, която допълва неговия блестящ уравновесен ум. Старайте се да не пръскате напразно своите таланти и обаяние – бъдете по избирателни.

Ако сте родени на 13-и

Човекът с вибрация 13 е истински работен кон. Въпреки разпространеното мнение, 13 въобще не е нещастно число. Точно обратното – то носи в себе си рядка способност за концентрация. Вие сте толкова предани на делата си, че всички, които работят заедно с вас, ви уважават като изключителна личност. Бидейки нещо като „архитект“ на работата, първо полагате здравите й основи, които ви  гарантират безгрешни и гладки действия занапред. Същото правите и с отношенията си с хората. Спешността и спонтанността са ви чужди. Вие се заемате с работата, след като всичко сте обмислили и след като сте разчели всяка своя крачка занапред. Следвате точно плана си, което неизменно ви води към успех. Впрочем природата на числото 13 е такава, че човек много се труди и малко почива, а резултатът е нарушено равновесие. Позволявайте си повече развлечения и чувства и тогава всичко ще е наред.

Ако сте родени на 14-и

Петицата, до която се свежда числото 14, е неизменен символ на думите, или речта, затова пред нас е човек, чийто живот е посветен на средствата на комуникация. Виртуозното владеене на словото при него е съчетано с деликатен и креативен ум. Хората с вибрация 14 са мъдри, изобретателни и надарени с интуиция. Те са образец за нравственост и борци за висши идеали. Вие знаете как да разясните своята гледна точка на другите, и тъй като обикновено тя е желязно аргументирана, вие се сдобивате с разбирането на околните, необходимо ви да преуспеете истински в живота.

Толкова убедително можете да разкажете някаква история, че е трудно някой да се усъмни в нейната достоверност.  Повечето хора ви вярват безрезервно.

Вкусът към разнообразие във всичко прави делника ви ярък, пълен с нови и вълнуващи събития. Вие подчертано се стремите към непознатото и неизследваното и не се интересувате особено какво бъдеще ви очаква.

Ако сте родени на 15-и

Отличавате се със завидни качества: доброта, съчувствие и готовност да се притечете на помощ на онзи, който е попаднал в беда. Но често, грижейки се за другите, нерядко забравяте за себе си и се оказвате толкова свързани с отговорностите, че сами изпитвате немалко трудности. Вие бихте нарамили цялата тежест на света на плещите си и дори няма да се оплачете. Вашите мисли и дела са насочени преди всичко към дома и семейството. Всичко ще направите за близките си. Ръководи ви любовта – вие я раздавате със същата радост, с която я получавате в замяна.

Стремите се постоянно да трупате знания. Застъпник сте на равенството и справедливостта, което е присъщо за всички. Възползвайте се от своите таланти така, че да получите публично признание. Ще ви донесе голяма радост общуването с децата.

Ако сте родени на 16-и

Вие сте много привързани към близките си. Впрочем дори и непознати хора ви симпатизират и често се оказвате в центъра на вниманието, макар че сте скромни и не го искате. Цените високо проявения към вас интерес, но крачите „под светлините на прожектора“ със специфичната за вас сдържаност. Чарът ви е ненатрапчив, но безспорен.

Умът ви и любознателността ви са като на гений. Но не проявявате интерес към общоизвестното, безцветното и неизразителното. Черпите вдъхновение от нестандартното. Вашето основно „съкровище“ е знанието и съпътстващата го способност да прониквате в същността на нещата.

За вас това са оръдията, с които вие усвоявате живота – изяснявате си смисъла му, „оперирате“ с него като философ и практик, умеещ да окаже помощ. Склонни сте към самокритика и анализ, податливи сте на депресия.

Ако сте родени на 17-и

Изобретателният ви ум постоянно ражда уникални идеи, благодарение на които получавате в живота всичко, което искате. Във вас живее творчески гений – вие умеете да накарате идеите да работят за вас, а това е най-важното. Възможностите ви са безгранични. Всичко, което е провокирало вашето въображение, събужда във вас дълбок интерес и сте готови да вложите цялата си енергия, за да го реализирате. Полагате толкова усилия, колкото са необходими, за да постигнете целта си, както и екстрапорция съобразителност и инициативност – все качества, с които вие сте щедро надарени. Те ви носят популярността, която е от полза за вас и ви задължава да мислите винаги с една крачка напред.

Вие цените и минутите на усамотение, когато се радвате на постигнатото. Чудно, но за хората е много лесно да ви смутят или притеснят, нищо че правите впечатление на абсолютно уверени в себе си.

Ако сте родени на 18-и

Най-универсалното от числата се свежда до деветка. Но двойна деветка, което значи, че хората с вибрация 18 превъзхождат двойно по сила родените под знака на деветката. Вие сте способни да направите всичко, което могат другите, и даже повече.

Интересите ви са многостранни. Изключително талантливи сте. Фактически вие осъществявате всеки свой замисъл.

Харизмата и интелектът ви се обясняват с умението да разбирате всички и всичко. Вие мъдро се разпореждате със своите таланти – не само в своя полза, но и в полза на другите. И тъй като правите лесно и добре всичко, с което се захванете, много често се дразните на онези, на които това не се удава. Струва ви се, че ако вие можете да развиете една идея, то и всеки друг може. Търпение! Във ваша власт е да спечелите разбирането на околните . И без това ви е съдено да водите другите след себе си.

Ако сте родени на 19-и

Любовта ви към риска ви подтиква в някакъв момент да се махнете от застоялото блато – и в прекия, и в преносния смисъл. Вие сте надарени с талант да разпространявате чуждите идеи и тук нямате равни. Познавате работата си в детайли и можете да се включите в нея на всеки етап, тъй като прекрасно сте усвоили алгоритъма на процеса.

Вкъщи сте склонни да отмените съпруга/съпругата си в домакинските задължения, ако той/тя са в командировка. При това без да търсите помощ отникъде.

Схващате смисъла на нещата в дълбочина и без да се колебаете, им давате своята оценка – с маркирана реплика, след която следва съответното действие. Вие ту обичате, ту ненавиждате – достъпна ви е цялата пълнота на чувствата. В постоянно движение сте, непрекъснато трупате опит: всеки ваш ден е пълен с неочакваности.

Ако сте родени на 20-и

Постоянно жертвате себе си заради другите. Но ако не искате да изчерпате жизнените си сили, не бави да се раздавате така хаотично. На всички сте известни с рядкото си умение да разбирате и искрено да съчувствате на всяка болка. Хората са свикнали да ви плачат на рамото, да търсят утехата и подкрепата ви, защото знаят, че вие няма да им ги откажете. Вие не „връщате“ никого, който ви е поискал помощ – с радост давате онова, което можете. Вашата щедрост няма мярка – вашите нужди могат да почакат.

Вие сте човек мек, нежен, любящ, разбиращ и великодушен. Всичко това, както казват, е дар Божи! Да, качествата ви са от Бог, та такава саможертва надали е по силите на човешко същество. Вие олицетворявате духа на сътрудничеството, вие сте идеалният родител, съпруг/съпруга, приятел и делови партньор. А ако сте политик, народът нямаше да има грижи.

Ако сте родени на 21-ви

Въпреки че сте „пеперуда“ – хвърчите си от цвят на цвят – всъщност вие не сте толкова лекомислени, както се подразбира от това първо изречение. Да, вие обичате светския живот, но ви радва повече общуването с хората, а не просто веселото прекарване на времето. Многото хора, сборищата и общностите ви привличат неудържимо. Вписвате се навсякъде и с всекиго намирате общ език. Често сте в центъра на вниманието, което въобще не ви притеснява. Не са ви интересни сериозните дискусии, но сте умни и способни да ги водите. Но определено предпочитате лекия тон на разговора и шегите. Талантливи сте и умеете и умеете да се възползвате от талантите си. Много добри оратори сте!

За вас, както и за всички, подвластни на влиянието на числото 3, думите са онова, което е клавесинът за Бах. Вие „рисувате“ живота с думи – такъв, какъвто го виждате. Обикновено ярък и празничен!

Ако сте родени на 22-ри

Съзидателни сте във висшия смисъл на тази дума – вие сте „архитектът“ на този свят. Не понасяте хаоса. Да планирате нещата до най-малката подробност и педантично да следвате плана си, за вас е жизнено необходимо.

Надарени сте със сила и упоритост, каквито се изискват за започването на грандиозен строеж. Никога не бихте се усъмнили в правотата на думите и делата си и на никого около себе си не бихте позволили да се почувства объркан. Методът ви на работа  е единствено верният и вие постигате каквото искате.

22 все пак е числото на непълния успех, затова не ви е отредено материално благополучие. Но нека това не ви плаши, тъй като вашите знания и навици ще бъдат високо оценени от онзи човек, с който ви свързва обща работа и който ще обезпечава материалната част на проектите ви. Такъв един съюз ще донесе максимална полза и на двама ви.

Ако сте родени на 23-ти

В живота ви господстват два фактора – промяна и слово. Промяната може да се подразбира и като странствания, непредсказуемост, многостранност и безотговорност (всичко зависи от това какъв аспект на дарените ви вибрации проявявате – позитивен или негативен). Влиянието на определящото ви число е важно, защото ви подарява нещо много специално – умението да изразявате ясно и най-тънките оттенъци на мислите си и да убеждавате.

Вие владеете речта до съвършенство. Подхождат ви професиите на актьор, писател, радиоводещ, търговец и педагог. Имате дарба да управлявате хора, но е добре да се възползвате от този дар само за добри цели. Към всичко казано може да се добави, че сте човек магнетичен, когото всички обожават, и който има много приятели. Емоционални сте и открито показвате чувствата си. Но не позволявате на никого да ви води на каишка. Тогава бихте се разбунтували. Обичате високите скорости.

Ако сте родени на 24-ти

Вибрацията на двойката в това число носи в себе си духа на сътрудничеството и безусловното съдействие. В същото време четворката означава солидарност, упорит труд, решителност и вяра. Значи имате добър набор от качества, характерни за развитата личност. Вие с цялата си душа участвате в достойни каузи и дела и с каквото и да се захванете, се трудите усърдно, понякога даже прекалено усърдно. Почти не си позволявате развлечения.

Домът и семейството са на първо място за вас – мислите, усилията и нежността си – всичко посвещавате на близките и любимите си хора. Няма нещо, което не бихте направили за тях. Никога не допускате някой да се намесва в отношенията ви с близките. Доволни сте, ако можете да се погреете на семейното огнище – нищо повече не ви е нужно. Имате усет за красивото и се стремите да се заобикаляте с красота, сътворена от собствените ви ръце – както вкъщи, така и на работното ви място.

Ако сте родени на 25-и

Отличават ви търпението и съзерцателността. Нищо в живота си не предприемате необмислено, без да сте претеглили всички „за“ и „против“ предварително. В очите на другите изглеждате бавни като костенурка, но това впечатление е породено от факта, че не се захващате с нито една работа, преди да сте проучили всичките й детайли.

Толкова дълбоко потъвате в онова, което ви интересува в момента, че можете да забравите за назначена среща и/или да закъснеете за нея (уви, неведнъж!). Влече ви мистиката, тайното знание. Идеалисти сте! Вяра, искреност и посветеност – ето на какво се крепят отношенията ви с хората.

Макар другите невинаги да ви разбират, вие не се съмнявате в себе си. Оценките ви за света и конкретната ситуация са ясни и точни. Не сте склонни да изпадате в крайности в сферата на чувствата – характерът ви е уравновесен.

Ако сте родени на 26-и

Вие сте силен, честолюбив, надарен с остър ум човек и намирате правилното приложение на своите знания както в деловата сфера, така и в семейния живот. Способни сте да ръководите едър бизнес или благотворително общество.

Шестицата в числото ви на раждане съобщава за стремеж да обучавате другите, а също така внушава любов към дома и семейството.

От двойката при вас „идва“ умението да се съсредоточавате и ловкостта, необходима ви да действате с размах. Тази комбинация от числа ще ви изведе на пътя към славата и богатството. А може би вече сте на този път…В живота ви е писано да имате и едното, и другото. И понеже богатството и славата трябва да бъдат споделяни (това изисква вибрацията на 26), двойката ви дава възможност да удовлетворите материалните потребности на другите, а шестицата – духовните (в смисъл на постигнати цели).

Ако сте родени на 27-и

Многостранни и многолики сте. Вашите интереси нямат чет. Вие постоянно търсите необичайно поприще, за да се разгърнете. Животът ви се характеризира с многообразие, което споделяте с другите, за да разширите и техния кръгозор.

В някакъв период от жизнения си път е възможно силно да се увлечете по мистиката и след това да „повдигате завесата“ над тайните и пред непосветените.

Привличат ви странстванията. Планирате бъдещето си и без колебания се заемате със супердългосрочни проекти, които отблъскват мнозина именно с отдалечеността на осъществяването си във времето.

Имате жив, творчески ум и богато въображение. Много бързо сте способни да материализирате дори идеи, граничещи с фантастиката. Любимият ви начин да се отпускате е просто да побъбрите. Понякога обаче отделяте прекалено време на раздумките.

Ако сте родени на 28-и

Вие несъмнено сте лидер, в каквото и обкръжение да се окажете. Добре ви е известно как да овладявате всяка ситуация, как да поправяте изгубеното равновесие и да довеждате работата до нейния успешен край. Имате нестандартно, творческо мислене, което ви позволява да водите другите. А организаторските ви способности ви дават възможност да реализирате целите си.

Партньорите винаги са източник на енергия за вас – извличате ентусиазъм от духа на сътрудничеството. Харесва ви да споделяте работата по новите си проекти и идеи с други хора.

Нуждаете се от създаване на близки доверителни отношения. Дайте си шанс да се насладите на топлотата на човешкото общуване. Ако усетите, че сте залитнали в другата посока, спрете и възстановете топлината. Не бива да жертвате приятелството – то е прекалено важно за вас.

Ако сте родени на 29-и

Вие сте светски човек. Удовлетворени сте, когато около вас има много хора. Можете да помогнете, ако е изгодно за вас. Ръководи ви разумът, а не съчувствието. Впрочем имате вродена способност да разбирате нуждите на другите.

Умът ви може да обхване цялата Вселена – няма нищо, което да е по-висше от вашите разсъждения. Ако нещо не знаете, но то вече е пробудило любопитството ви, или пък ви е необходимо за дейността, която упражнявате, вие ще потънете в неговата дълбочина и ще го изучите до степента, до която това ви е нужно.

Вие никога не изпитвате липса на приятели. Хората са очаровани  богатия ви  опит и от широтата на интересите ви. Популярността ви е нужна като въздуха, но ако проявите негативния заряд на числото 29, можете да се превърнете в съвършения егоист. Основно мислите ви се въртят около дома и неговата защита.

Ако сте родени на 30-и

Самоизразяването за вас е основна потребност, винаги трябва да изказвате своите мисли и да показвате своите чувства. Любовта има особена власт над вас и вие задължително я изразявате по възможно най-романтичния начин. Не по-малко важно за вас е и обществото – вие постоянно трябва да бъдете обкръжени от хора. Следвайки позитивната страна на тази вибрация, вие ще съумеете разумно да се възползвате от своя магнетизъм.

Ще преуспеете на всяко поприще, където намерите приложение на вашето специфично чувство за хумор и на красноречието си. Оглавявайки някой едър бизнес, ще привлечете вниманието към себе си и ще постигнете набелязаните цели (на не толкова експресивните като вас хора това не би им се удало). Вие сте надарени с чар – пускайте ги в ход, за да осъществите мечтите си.

Ако сте родени на 31-ви

Следвайте интуицията си и няма да се отклоните от пътя, който води към успеха. Имате вродена способност да анализирате правилно всяка ситуация. Ако прибавим искреността и надеждността ви към това качество, вие се превръщате в идеалният партньор, съпруг/съпруга или колега. Вие „продухвате“  творчески идеи до най-малките детайли, прилагайки ги на практика. Човек на действието си, но и на трезвия и уравновесен ум.

Не знаете какво е това хаос и безпорядък. Всичко в живота ви трябва да бъде на своето място. Всяка задача според вас има своето решение. Да разсейвате ума си с чувства?! Не, това е под достойнството ви. Някаква непонятна ви суета.

Вашите забележителни таланти ви правят несравнима глава на къщата или на някакво предприятие. Вие винаги поставяте нуждите на другите пред своите собствени. Мислете и за себе си от време на време.