Как да вземем най-доброто от плодовете и зеленчуците през есенно-зимния сезон?

Чрез иновации и задълбочени проучвания, Panasonic винаги съчетава най-новите технологии с оптимален баланс между стил, прецизност и качество. Като работи в тясно сътрудничество с водещи специалисти, сред които експерти от The Future Laboratory и майстор-готвачи, Panasonic разработва продуктите си с мисъл за бъдещето в приготвянето и консумацията на храната, и начина на живот като цяло.

Такава е и бавната сокоизстисквачка Panasonic MJ-L500 – уред, разработен в съотвествие с нарастващите изисквания на потребителите и тенденциите за водене на оптимален начин на живот и консумация на хранителни продукти, повишаващи тонуса и по-доброто здраве. Тя е идеална в подкрепа на здравословния начин на живот и на борбата с последиците от забързаното ежедневие, както и за детоксикация. За разлика от традиционните „бързи“ сокоизстисквачки, бавната сокоизстисквачка на Panasonic използва мощен нискоскоростен електромотор, с помощта на който бавно смачква продуктите, вместо да ги реже. По този начин намалява излагането им на въздух и висока температура по време на изстискването. По този начин в максимална степен се запазват полезните хранителни вещества и се произвежда сок без грубо раздробяване.

Бавната сокоизстисквачка Panasonic MJ-L500 е продукт от серията малки електроуреди на Panasonic, представен през 2016 г., който може да бъде намерен на българския пазар.

Според Даниела Уокър, редактор в The Future Laboratory, “Все повече и повече потребители са загрижени за качеството на храната, която консумират. Желанието им е да консумират местна, и което е по-важно, прясна храна. Това е неделима част от цялостното нарастване на желанието за здравословен и оптимален начин на живот. Хората се стремят да постигнат най-доброто, на което са способни, и технологиите им помагат в това – независимо дали са под формата на преносимо устройство или интелигентен хладилник. И в двата случая те ги подпомагат в постигането на целите си.”