Как да продаваме онлайн, Кристър Холоман

Експертно ръководство за успешен и печеливш онлайн бизнес

Очаквайте на 12 март!

За книгата

Това ръководство изследва някои от основните правила и похвати, които разрастващият се онлайн търговец на дребно трябва да владее отлично. Авторът разглежда стратегиите на най-успешните онлайн магазини и споделя съвети на водещи консултанти в сферата. Той се стреми не просто да представи последните новости и работещи модели, но и да ви насочи как да използвате тази информация, за да стимулирате непрекъснатия растеж на вашия онлайн бизнес.

Благодарение на задълбочените анализи и примери от практиката вие ще усвоите полезни умения за работа с клиенти, правилния подбор на социални платформи и софтуерни програми, изграждането на печеливши маркетингови стратегии и много други.

Във всяка глава ви очакват:

  • Експертни коментари от водещи специалисти в областта.
  • Примери и казуси от практиката, свързани с конкретни предизвикателства, и идеи за справяне с тях.
  • Детайлно представяне на най-важните теми, свързани с онлайн бизнеса.
  • Полезни анализи и приложения.

За автора

Кристър Холоман е популярен бизнес консултант и лектор. Вестник „Ивнинг Стандард“ го определя като един от най-влиятелните лондончани в света на дигиталните технологии. Той често е и гостуващ автор във вестник „Гардиън“, където пише за тенденциите в тази област.

Преди да създаде своята компания за потребителски финанси – Divido, Холоман лансира стартъп за 100 милиона британски лири и оглавява отделите за разработка на дигитални продукти към „Таймс“ и „Сънди Таймс“. Под негово ръководство са разработени наградени приложения и нови дигитални решения.

В лекциите и книгите си той вплита истории и примери от богатия си опит, които могат да бъдат полезни на всеки, който иска да създаде или да усъвършенства онлайн бизнеса си.

5 причини да прочетете това ръководство

Потребителските очаквания винаги са изпреварвали способността на търговците да ги удовлетворят.

***

Независимо дали се преминава от реално към виртуално, или обратно – принципите на успешната търговия си остават едни и същи.

***

Ако искат да имат успех, онлайн търговците трябва да избягват изкушението да третират като еднакви всички онлайн пътища.

***

Не е важно кои са хората на едно повърхностно ниво като възраст, пол, дори география. Нито какво ви казват. Важното е какво правят.

***

Получаваме вниманието на един човек за съвсем кратко време, затова трябва да отправим послание, което да бъде почувствано лично.

Как най-добрите фирми в бранша използват тези максими? Как един бизнес да се развива успешно в постоянно променящата се онлайн среда? „Как да продаваме онлайн“ дава отговор на тези и още много въпроси и може да се окаже полезен източник на идеи, иновативни инструменти и доказали се във времето методи за ефективна работа.