Как да съчетаем дамските кожени сандали?

Независимо от възрастта всяка една дама иска да бъде стилна и да впечатлява с външния си вид. Лятото е сезона, в който можем да се развихрим и да  носим любимите си дрехи. В тази статия ще научите какво можете да съчетавате с дамските кожени сандали.

Полите

Можете да съчетаете точният модел дамски кожени сандали с поли, които са тип молив. Те са по тялото и издължават тялото визуално. Разбира се, заложете на класически цветове като черно, сиво, бежово, но не и крещящо, тъй като тези поли са подходящи за работа и офис.

Панталоните

Можете да забележите, че се появяват различни видове панталони, които са с декорация на цветя и други растения. Те са красиви и модерни, но не са подходящи за работа в офис или други служебни задължения. Най-добре е да съчетаете дамските кожени сандали с едноцветни панталони. Правилото е същото като при полите – класически цветове.

Комбинирайте

Класическите цветове могат да се разнообразят с различни комбинации. Една цветна блуза би разнообразила визията ви, но без това да става натрапчиво.

Аксесоарите

Не забравяйте и аксесоарите. Нека те да бъдат обрани, да подчертават елегантността и разбира се да допълват визията ви. В строго облекло можете да направите визията си малко по-разчупена с аксесоарите. Красиви обици или пък красива гривна би вършила чудесна работа.

Както виждате дамските кожени сандали са чудесни и могат да се съчетават с всичко. Те са универсални и са подходящи както за  официални случаи, работа, служебни и бизнес срещи, така и за свободното ви време – разходки, шопинг с приятелки и други любими дейности. Важно е да можете да ги поддържате добре, за да са здрави и да ви служат дълго време.

Поддръжката на кожените сандали не е нещо сложно. Достатъчно е след всяко излизане да се почистват от праха от улиците и да се прибират на място, което е без достъп на пряка слънчева светлина.

След като научихте всичко това, грабвайте най-добрата си приятелка и отивайте по магазините да търсите новите си дамски кожени сандали, с които да впечатлявате всеки път, когато излизате навън и да правите всеки един ден специален и стилен!