Козметиката за бебета и майки с пребиотици Barral стъпва на пазара в България

Козметичната марка Barral, част от водещата световна компания Angelini, стъпва на българския пазар с шест ключови продукта за грижа за кожата на майката и бебето. Продуктите са в продажба в аптеките и в специализираните магазини от месец ноември 2014 г. Това е първата серия продукти в България, която осигурява естествена защита с помощта на природни съставки и пребиотици, за да защити кожата на бъдещата майка и бебето.

Уникалното съдържание на пребиотици е предназначено да регулира кожната флора и да възпира размножаването на вредните микроорганизми. Продуктите на Barral разчитат и на комбинация от напълно естествени продукти, сред които екстрактът от лен, невенът и оризовото масло, успокояващи и хидратиращи кожата на майките и бебетата.

Първите шест продукта, с които Barral излиза на пазара, са хидратиращ крем за лице и тяло, крем при смяна на пелените, шампоан за коса и душ-крем за къпане за бебето, както и крем против сърбеж и Creme Gordo – подхранващ крем с бадемово масло за майката. Очаква се те да бъдат посрещнати с интерес от младите родители, които все повече обръщат внимание на добрата грижа за бебешката, детската и за своята кожа. Всички продукти на марката са тествани под дерматологичен, педиатричен и офталмологичен контрол.

Козметиката с пребиотици Barral започва да се предлага в страната ни в момент, когато вниманието към чистотата на продуктите и естествения им произход започва да става задължително изискване при все повече родители. Тази тенденция набира скорост в последните години, като естествените продукти освен все по-предпочитани, стават и все по-достъпни за потребителите.