Козметика от Сантра и Ариана Гранде на BEAUTY DAYS в Сердика Център от 31 март до 2 април

Козметика от Сантра и Ариана Гранде на BEAUTY DAYS в Сердика Център от 31 март до 2 април

Специален просеко бар отваря врати за всички гости на събитието

От 31 март до 2 април в Сердика Център най-актуалните козметични брандове ще представят тенденциите в сферата на декоративната и бяла козметика в рамките на фестивала BEAUTY DAYS. Събитието продължава всеки ден от 12:00 до 20:00 часа на ниво -1. Входът е свободен.

R.E.M.Beauty by Ariana Grande и марката за натурални и иновативни продукти Youthiful, създадена от певицата Сантра, са само част от брандовете, които ще бъдат представени на изложението в Сердика Център през уикенда. В BEAUTY DAYS ще вземат участие и водещите марки за красота Asian Beauty, Bourjois & Ecotools, Max Factor & Real Techniques, Sephora и dm drogerie, които ще представят грим продуктите на trend !t up.

Сред изложителите на фестивала ще бъдат и българските брандове Freya Beauty, Saff Beauty, Mazillo и Shipka Shop, които ще зарадват посетителите с натурална растителна козметика, минерален грим, масажи и консултации в грижата за кожата.

За всички посетители на събитието ще отвори врати и специален Spark me up! Imperial Prоsecco Bar, който ще бъде разположен на ниво -1 в Сердика Център.