Косата е короната на женската красота

Освободете силата на вашата коса с продуктите SATINIQUE за грижа и стилизиране на коса на Amway

Косата е короната на женската красота. Често, дългата и гъста коса с приятен обем е признак на енергичност и жизненост, която ни кара да се чувстваме красиви и женствени. А докато косата ни изглежда здрава, блестяща и пълна с живот, годините не бива да ни притесняват.

С всяко десетилетие обаче косата ни изтънява и губи своята еластичност и блясък. Затова, дори тези от нас, дарени с гъста коса по рождение, трябва да положат усилия, за да може тя да изглежда добре. Amway, водеща компания за директни продажби, има революционно решение за тази цел – новите продукти SATINIQUE, иновативна премиум марка за грижа за косата, предлагат цялостни решения за всички типове коса.

SATINIQUE™ Tоник за кожата на главата

Заедно с патентования ревитализиращ комплекс, тази революционна формула за грижа за скалпа съчетава здравословни съставки с уникални растителни вещества, които спомагат за сгъстяване и растежа на косата. Тънката,  изтощена и предразположена към накъсване коса става видимо по-здрава. За период от 12 седмици,  95 % от използвалите продукта заявяват, че SATINIQUE Tоник за кожата на главата прави косата им по-плътна и подпомага възстановяването на тънки и склонни към цъфтеж коси.

SATINIQUE™ Спрей с двойна защита

Предпазващата формула оптимизира ползите от системата на SATINIQUE за възстановяване цвета на косата чрез дълбоко подхранване на боядисаната коса, без избледняване на самия цвят. Изключителната формула със специални овлажнители, омекотители и слънцезащитни съставки помага за предотвратяване изсушаването и накъсването на всеки тип коса. Косата остава хидратирана, блестяща и по-здрава. SATINIQUE Спрей за двойна защита укрепва до девет пъти косата и я предпазва от ултравиолетовите лъчи и термичия стайлинг.

SATINIQUE™ Матова вакса за коса

SATINIQUE матова вакса за коса спомага за лесно фиксиране и оформяне дори на най-взискателните прически. Укротява разпилените кичури за постигане на желания резултат и контрол, като придава матов завършек на косата, в резултат на което тя изглежда естествена, а не омазнена.

SATINIQUE™ Спрей за блясък

Този фин спрей е създаден за оформяне на косата и й придава мигновен блясък и контрол. Безцветната, леко фина мъгла  подобрява блясъка на косата. Изключителната формула с уникални бляскави емолиенти е идеалена за всички типове коса, особено за суха и без блясък коса. В състава на продукта е включено и растително арганово масло, специално избрано заради качеството му да хидратира и да придава блясък.

SATINIQUE™ Нощен регенериращ серум

Създаден да защитава до 100% връхчетата на косата от цъфтене докато спите.  Използването на серума оптимизира ползите от Системата за Възстановяване Цвета на Косата на SATINIQUE чрез дълбоко подхранване на изтощена коса, без избледняване на самия цвят. Формулата включва патентования ENERJUVE™ комплекс за съживяване на изтощена коса чрез хидратиране и възстановяване на кутикулата.

Продуктите на SATINIQUE се продават единствено и само чрез мрежата от партньори на Amway в България. За повече информация или избор на партньор, моля, посетете нашия уебсайт www.amway.bg.