КРЪВНАТА ГРУПА НА ЛЮБОВТА

КРЪВНАТА ГРУПА НА ЛЮБОВТА
 
август, 2009 г.
 
Квалифицирани специалисти по психохематология (такива, които изучават особеностите на кръвта) са открили зависимост, според която и темпераментът, и сексуалността на човека са в пряка връзка с кръвната му група.

 

Кръвна група 0 (или I)

Опитни ловци

 

Това са първите хора, появили се на Земята. Добивали са храна чрез лов, убивали са хищника, а след това с апетит са изяждали месото му. Грубо са отпъждали съперниците си далече от симпатичните самки. За тях да оцелееш, означава да си лидер. Те са упорити и почти винаги постигат целта си. Уверени са в себе си до степен на самовлюбеност и високомерност. Не търпят критика и съмнение в тяхната правота. В постоянно движение са. Лесно завързват контакти, защото са общителни и енергични. Притежават силна воля и пробивност.

В секса са темпераментни. Фантазират и експериментират с удоволствие в леглото. Какво става обаче, когато ловецът откривател се сблъска с любовта? Разбира се – битка.

 

Мъжът с кръвна група 0 (или I)

Може само да бъде разпален и нахъсан, ако получи отказ от жената. Този самец е свикнал да получава всичко веднага. Има доста високо мнение за собствените си достойнства. Ако дамата не проявява готовност да попълни списъка му с любовни трофеи, той не се успокоява, докато на улови „дивеча“. Играта на котка и мишка го възбужда повече, отколкото срамежливото „да“. А възклицания в стил „Твоя съм завинаги“ само го изнервят. „Твоя съм завинаги“ за него е израз на егоизъм. Един подпис в гражданското не би му попречил да излиза на лов за други самки. Той за това е създаден. Казват, че мисълта за секс се появява в главите на мъжете ловци по шест пъти в минута.

 

Жената с нулева (I) кръвна група

Тя е ревнива, чувствена и страстна. Обича експериментите в леглото. Чудесно се контролира, а когато си набележи жертва, е неотклонна. Лесният мекушав „дивеч“ є се струва скучен. Безстрашна и хладнокръвна, тази дама се цели само по мъже хищници, които могат да я докарат до изнемога в леглото. Обикновено предпочита да прави секс с един и същ партньор дълго време. Впрочем в средите на бизнес дамите преобладават именно жени с I кръвна група.

 

Кръвна група А (или II)

Трудолюбиви земеделци

 

Преди около 15 хиляди години ловците, които срещали трудност да ловят бързо бягащите животни, се научили да ядат растителна храна. Така се появили хората, в чиито жили потекла II кръвна група, по-известна като А. Нейните представители са добросъвестни, стеснителни хора, стриктно изпълняващи своите задължения. Те са търпеливи и спокойни, сговорчиви, дружелюбни и дисциплинирани. Прекрасно се чувстват в колектив и са идеални в качеството си на подчинени. Верни приятели са. В тях дълго зрее всяко чувство – от обожание до ненавист. А при среща с голямата любов са много срамежливи. Не са особено сексуални, макар че са готови стриктно да изпълняват „задълженията“ към партньорите си в леглото. Колкото повече напредват обаче сексуалните контакти с такъв човек, толкова повече сексът с него става по-отегчителен, рутинен и заприличва на задължение.  

 

Мъжът с кръвна група А (II)

До безкрайност ще води избраницата си на кино и ще се изчервява при най-малкото неволно докосване на ръцете. Ухажването му следва стереотипа. Той изпълнява безпрекословно всички желания на любимата си, съставяйки си списък с нейните вкусове и предпочитания. По-скоро става любим на майката на момичето, отколкото на самото момиче. С две думи, мъжете „земеделци“ са скучни и старомодни. Надеждността им привлича по-възрастни жени с предпочитания към комфорта и стабилността пред страстта.

 

 Жената с кръвна група А (II)

Те са срамежливки, които винаги се държат „прилично“. Не се гримират ярко, не се обличат предизвикателно. Да се обяснят в любов? О, не! Какво би си помислил той? За тези жени сексът е функция на любовта и сериозните отношения и често се възприема с покорно чувство. Краткотрайните връзки не са им по вкуса. По принцип са консервативни в леглото. Жени като тях могат да бъдат предани цял живот на един мъж.

 

Кръвна група В (или III)

Приспособими номади

 

Тази кръвна група се появила, когато хората опитомили животните и започнали да изкарват стадата по пасищата. А след това тръгнали на по-далечни пътешествия. „Номадите“ се чувстват прекрасно и без колектива, лесно се приспособяват към всяка промяна на мястото и са особено изобретателни при усвояване на непознати територии. Гъвкави, разсъдливи и уравновесени, те лесно възприемат чуждия опит и не робуват на традициите. Спокойно понасят самотата и безпроблемно за кратко време се вписват в непознато общество. Не се стремят да властват като „ловците“ и не са пасивни в очакването си като „трудещите се земеделци“. Обикновено са чувствени. Зад спокойната им натура и невъзмутимо поведение често се крие една чувствителна душа. И в работата, и в секса имат доста високи изисквания и към себе си, и към околните. Те могат да се възползват от ситуацията, запазвайки своята независимост. Доказателство за това е статистиката: 40% от американските милионери са притежатели именно на тази кръвна група.

 

Мъжът с кръвна група В (III)

„Номадът“ е готов винаги да си тръгне благовъзпитано. Той никого не се опитва да завоюва. На него просто му харесва да бъде харесван, да се среща и да общува непринудено. Този мъж умее да се радва на живота и да приема удоволствията. Сексът за него е вид приятно преживяване, което не го обвързва с нищо. Откази от страна на жените той също приема лесно.

 

Жената с кръвна група В (III)

Главното ù развлечение е флирт заради самия флирт. Е, ако тя първо попърха с ресници, а после ви се отдаде, това съвсем нищо не означава. Когато обаче иде реч за любов, нейните чувства могат да се развият бурно и неудържимо. „Номадката“  може цял живот да остане вярна на един мъж, въпреки че през цялото време флиртува с десетки други.

 

 

 

Кръвна група АВ (или IV)

Противоречиви личности

 

Това е най-младата кръвна група – само на около 2000 години. Появява се в резултат на експериментирането с различни начини на хранене. Произходът є се обяснява с това, че размножавайки се, народите са смесвали кръв от различни групи. Така възниква нов тип личност – противоречива и двойствена. Хората с кръвна група АВ се поддават на бурни страсти и затова често страдат или остават неразбрани. Понякога са импулсивни и твърдоглави, което може да им докара душевни терзания, мъчителни съмнения и нерешителност. Въпреки това те предпочитат да изживеят мига, отколкото да рискуват да го пропуснат.  

Към околните са снизходителни и разбиращи. Могат да влязат в положението на другия, да го изслушат, да дадат съвет, да намерят компромис. Тези хора не обичат да влизат в спор, защото, тъй като самите те са противоречиви, знаят, че винаги има поне две гледни точки.

 

Мъжът с кръвна група АВ (IV)

има талант да омайва и очарова. Игрите му са тънки и изискани. Жертвите попадат съвсем неусетно в периметъра му, понякога даже въпреки волята си.

Този мъж е често обичан, но рядко някой успява да го опознае добре. Шеметната скорост, с която живее, често го кара да се усамотява, да не допуска до себе си никого и да не доверява своите тайни. Стремежът към уединение не го прави сексуално пасивен. Напротив, разкрепостен е, способен изцяло да се отдаде на удоволствието от сексуалното общуване. Когато се влюби, попада във водовъртежа на бурни страсти. Обзелото ги силно чувство е средството, което го избавя от противоречията му, дава му възможност да определи целите си по-добре и да разбира себе си по-добре. Мъжете от четвърта кръвна група са всеотдайни в чувствата си. За тях с пълна сила важи правилото, че първо действат според чувствата си, а после анализират случилото се. Една от техните лоши черти е, че когато се наситят на своя партньор, бързо го сменят. Харесва им да имат нови завоевания.

 

Жената с кръвна група АВ (IV)

Тя се хвърля в любовните отношения с размах. Не ù отива да бъде покорна съпруга. Тя изпитва такава искрена радост от всяка интимна близост, че кара всеки мъж да се чувства като сексуален титан с нея. Но тази пълнота на отношенията не трае дълго. Именно жените с тази кръвна група често изпадат в необяснима за тях самите ситуация – докато дузина мъже обезумяват от любов по прекрасната дама, тя ридае, че я е зарязал „единственият“, който по-често се оказва един най-обикновен мухльо.