ЛУКСЪТ ДА СИ ЛЮБОВНИЦА

Луксът да си любовница
Типология, класификация и съвети за самопомощ
 
октомври, 2009 г.
 
 
Снимка © Monkey Business – Fotolia.com
Животът си е направил шега с вас. Вместо съпруга сте се оказали в ролята на любовница. Няма смисъл да се вайкате и да се чудите как е могло да се случи точно на вас. Погледнете го откъм хубавата му страна…
 
Не се укорявайте и не се измъчвайте с глупави мисли. С помощта на съветите ни можете да направите живота си още по-интересен и привлекателен. Прочетете тази статия, за да се избавите от терзанията си.
Коя е тя?
1. Стара мома – жена, която не е била омъжена никога и ù е писнало да „ловува“, затова поддържа удобна сексуална връзка.
2. Разведена или вдовица, наивно вярваща, че децата ù имат нужда от подходящ баща (по-добър от предишния).
Забележка: Горните две категории предпочитат да си изберат необвързан мъж пред това да разведат женен.
3. Омъжена жена, която не получава удоволствие в брака и затова практикува секс настрани.
4. Свободна жена със завиден сексуален апетит, която не крие, че има нужда от секс наяве, а не само във фантазиите си.
Жените от третата група (става дума за омъжените) могат да бъдат разделени на две подгрупи. Такива, които не искат да спят със съпруга си, и такива, чиито съпрузи не искат да спят с тях (но не защото не могат да правят секс, а просто защото не искат да правят секс със законните си съпруги). Жените от втората подгрупа – онези, които са пренебрегвани от мъжете си – няма да ги съветваме да използват интимен дезодорант, за да прелъстяват отново съпруга си. Те могат да изневеряват без угризения на съвестта – така им се пада на техните мъже, щом не оценяват жените до себе си и не ги… уважават. А онези, които са изстинали към съпрузите си, могат да избират: или да поддържат конспиративна връзка, или да се разведат. Остава четвъртата група – на свободните и гладни за сексуални приключения жени, които не си поставят за цел да се омъжат на всяка цена. Те именно са класическите любовници. Не смейте да ги наричате блудници!
Училище за начинаещи
Тъй като много от днешните любовници са забравили принципите на лондонските актриси и на парижките дами на нощта, ще им припомним някои от тях:
♦Правило №1 
Никога не се влюбвайте в женения си любовник – това е табу! Неговата жена го обича и това му е напълно достатъчно. И на нея, и на себе си ще спестите страданието и сълзливите драми.
♦Правило №2
Наслаждавайте се на всеки час и всяка минута, прекарани с любимия мъж. Вие сте радост и празник в живота на този мъж, а съпругата за него е делник. Наистина делниците са много повече от празниците, но затова пък празниците са по-сладки.
♦Правило №3
Не се натъжавайте, че официалните празници той прекарва със семейството си, а не с вас. Първо, той самият би искал да избяга от това „задължение“, ако е възможно, и второ – нека той не бъде за вас единствената „светлина в тунела“. Къде са приятелите и другите ви обожатели? Нима само защото си имате любовник, сте занемарили личния си живот и сте забравили приятелите си? Припомнете си колко весело сте прекарвали с тях на Нова година и Великден. А ако все пак всичко, което искате, е да празнувате с любовника си, то значи сте се влюбили. (Вижте правило №1.)
♦Правило №4
Захванете се за работа. Няма значение каква. Важното е да се занимавате с нещо. Колкото повече сте заети, толкова по-специални и уважавани ще бъдете от избраника си. А на предложението да се видите, отговаряйте: „С удоволствие, скъпи, но нека да сверим работния си график.“
♦Правило №5
Бъдете естествени. Всички съвети, които сте прочели в гланцовите списания, че трябва винаги да отивате гримирани на среща и прочие, ги забравете. Той вече ви е виждал гола и без грим. Видял ви е в нормални битови обстоятелства и щом не сте го отблъснали, значи няма да го отблъснете и ако случайно се появите на среща по-небрежно облечени. Като ви успокояваме обаче, съвсем не искаме да ви стимулираме да се запуснете и да престанете да полагате грижи за външния си вид. Последното би било първата крачка към раздялата.
♦Правило №6
Не се превръщайте в домакиня в неговите очи. Ако искате да му сготвите нещо, нека това да е рядко. Правилната тактика е: „Мили, знам, че всеки мъж би огладнял след такъв секс. Но в хладилника ми има само кисело мляко. Хайде да излезем и да похапнем нещо навън.“
Ако все пак си сте се захванали да готвите, то направете такова ястие, което не би направила жена му. Нека той знае, че такава страхотна манджа може да яде само у вас. 
Луксът струва пари
Преди всичко трябва да разберете, че вие за него сте лукс, а не средство за удовлетворяване на нагона му. А за лукса той трябва да плаща. Няма излишни пари за любовница?! Тогава да си стои при жена си и да е доволен.
Безвъзмездно и безусловно в ролята на любовници обикновено се оказват жените, описани в точка 1 и 2 на тази статия, които мислят, че с благородството си ще събудят у мъжа нежни чувства и той от своя страна ще ги обича заради тяхната безкористност и алтруизъм. Което е наивно. Именно тези бедни женици след време, ако уловят мъжа в мрежите си, се превръщат в алчни сметкаджийки. И отмъщават на мъжа за месеците и годините, през които им се е налагало да крият своята същност под маската на благородни безсребърници. Именно те настояват за намаляване на издръжката и на броя на срещите на съпруга си с децата му от първия брак.
Професия държанка
Професионалистки са само любовниците, продали свободата си на мъж, който ги издържа. Иначе казано (извинете за нецензурните дум!), те са проститутки за продължително време, проститутки, положили клетва за вярност. В повечето случаи тези жени са само инструменти за удовлетворяване на мъжката похот.
Любовницата трябва да може да приема от мъжа подаръци, но само луксозни! Парфюм – да, но шампоана трябва да си купува сама. Скаридите и шампанското той може да плати, но картофите и хляба – в никакъв случай. Златни обици можете да приемете с благодарност. Но сумата за плащане на наема на квартирата ви – не си го и помисляйте! Все пак трябва да си личи, че сте независима жена, иначе каква любовница сте?! Вие не просите пари от този мъж, нито подаръци. Вие заслужавате скъпи подаръци, защото вие самите му подарявате нещо много скъпо – себе си. А ако парфюмът, който той е избрал, не е по вкуса ви, можете да му благодарите и веднага да се отървете от него, като го подарите на някоя приятелка, която ще му се зарадва…
И помнете, човек не изоставя с лека ръка нещата, в които е инвестирал много пари.
За полигамността  
Жененият ви любовник спи и с вас, и с жена си. Хич не му се хващайте на приказките, че не спи с нея. Спи и още как! Но това вас изобщо не трябва да ви засяга. (Неговата сперма не е като паста за зъби, за да свърши.) Освен това никога не се сравнявайте със съпругата му. Това е все едно треторазреден състезател да си мери силите с майстор на спорта. Вие трябва да знаете, че сте майстор на спорта в секса. Затова той ви е избрал за любовница. Така че всяко сравнение с жена му е губене на време и самоунижение.
Колко често се виждате?
Веднъж в седмицата? Или веднъж на две седмици? Обяснява ви, че по-често не може заради работата, дома, децата и прочие… Напълно можете да му вярвате. Той би бил щастлив да е с вас, но отговорностите му невинаги му позволяват. Затова, ако искате, намерете си още един любовник. При това спокойно можете да информирате първия за решението си: „Скъпи, ти си толкова зает… А освен това имаш семейство, имаш и жена си, и мен. Аз имам само теб. Мисля, че ще ти е трудно да протестираш, ако в живота ми се е появил още един близък човек.“
Какво може да възрази той на това? Че ви обича? Как пък не! Иначе отдавна да се беше развел и да се е оженил за вас.
Запомнете, че във вашите отношения думата „изневяра“ е неуместна. Той не ви изневерява с жена си, а вие не му изневерявате с другия, защото с нищо не сте му длъжни. Не сте хлътнали по него, нали? Тогава всичко е наред. Живейте си живота.
Още няколко съвета
⇒ Изберете си женен любовник с положително отношение към семейството. Щом този мъж умее да се грижи за семейство, ще се грижи добре и за вас.
 Изберете си любовник със собствен бизнес, мъж, който се отнася отговорно към работата си и изкарва добри пари. Така няма да ви мъчи съвестта, че децата му ще трябва да карат на хляб с лютеница до края на месеца, ако ви заведе в скъп ресторант.
 Не си избирайте сексуален маниак за любовник. Вие трябва да сте тази, която да събуди тигъра в него. Така за съпругата му ще остава съвсем малко.
 И накрая (но не на последно място!) – от време на време напомняйте на женения си любовник, че не се каните да му разваляте семейството. Нека да знае, че не сте просто лукс, а цяло съкровище.