Максимална хидратация и комфорт!

Максимална хидратация и комфорт с иновативната серия ANEW Hydro-Advance от AVON

Вдъхновен от желанието на всяка жена за ослепителна визия и чувство на комфорт, козметичният гигант AVON представя своето иновативно откритие – серията кремове за лице ANEW Hydro-Advance! Продуктите са новото силно оръжие на дамите в борбата срещу сухата и стегната кожа и покриват най-високите стандарти в грижата за лицето.

Проучвания в областта на грижата за кожата сочат, че един от най-често срещаните проблеми е сухата кожа на лицето. За да намерят решение на проблема, специалистите от AVON създават иновативната технология Hydra-Power. Разработена специално за да удовлетвори специфичните нужди на сухата кожа, технологията е гаранция за постигане на видимо добри резултати. Това, което я прави толкова специална, е съдържанието на хидратиращи молекули, които проникват в кожата и задържат влагата в нея на оптимално ниво.

Освен това продуктите осигуряват абсолютна защита срещу външни вредители, като предпазват лицето и от вредните лъчи на слънцето благодарение на защитния фактор SPF 15. Така кожата на лицето е винаги защитена и хидратирана. Д-р Гергана Манолова се придържа към твърдението, че здравата кожа е красива кожа! Благодарение на иновативната си формула, кремовете за лице ANEW Hydro-Advance правят кожата здрава, като я даряват с естествен блясък и възвръщат усещането й за комфорт. Те несъмнено трябва да присъстват в основната грижа за лицето на всяка жена, която иска продукти с качеството на високо-професионална козметика!

Серията съдържа  два вида крем – дневен крем и нощен гел-крем, като и двата продукта са подходящи за кожа от всеки тип и възраст.