Малка книга на тибетските ритуали

Джуди Цуай

Превод Евелина Андонова

Древни практики за укрепване на ума, тялото и духа

Очаквайте на 18 октомври !

За книгата

Този наръчник е за всеки, който има интерес към древните практики и мъдрост и желае да ги интегрира в забързаното си ежедневие, за да постигне вътрешен баланс. Тук са описани традиционни тибетски ритуали за физическо и ментално здраве, като основният фокус е върху комплекса Петте тибетски ритуала, които са представени в техния популярен вариант и в по-съвременните им модификации. Наред с това са включени дихателни и медитативни упражнения от хималайския будизъм, които понижават нивата на стрес и повишават жизнената енергия.

За да придобием по-пълна представа за същността на тибетската култура и философия, авторката ни запознава накратко с принципите на нейната медицина, астрология, видове йога, учение за чакрите и енергийните потоци. Основата концепция за холистично разбиране за човека и света отваря съзнанието за вековната мъдрост и позволява изцеление на всички нива.

За автора

Джуди Цуай е автор на книги, лектор и водещ на подкаст.

Джуди притежава две бакалавърски степени от университета „Бъркли“ – по английски език и по масови комуникации. Тя е преподавател по йога, рейки мастър и създател на практики по осъзнатост.

Най-голямото й приключение – освен че обикаля света с кемпер, е изграждането на вълшебен живот заедно с дъщеря си Уайлдър Лав в слънчева Калифорния. Може да проследите вдъхновяващите й пътувания на сайта www.wildheartedwords.com.