Матирани устни от Avon

Матирани устни и хидратиращо усещане с новото червило True Color Perfectly Matte от Avon

Ще познаете ли празника, за който всяка жена държи да е женствена и неустоимо съблазнителна във всяко едно отношение? Да, дойде време именно за Свети Валентин и всички искаме да го посрещнем подобаващо. И тъй като устните винаги са били най-важният акцент от вечерта на влюбените, Avon си поставиха за цел да се погрижат за перфектното ни цветно изживяване. Резултатът –True Color Perfectly Matte – първото червило в портфолиото им със съвършен матиращ цвят и хидратиращо усещане за устните в едно.

А какво прави червилото толкова специално? Отговорът се крие в иновативната кадифена формула за гладко нанасяне, която поддържа хидратацията на устните, за да избегне неприятното изсушаване. Това е възможно благодарение на основните съставки във формулата – матиращи филъри, които осигуряват висока покривност, мекота и трайност; абсорбиращи частици, матиращи овлажняващи частици, които правят кожата суха, намалявайки освобождаването на влага от епидермиса, и восък.

„Матовото червило е перфектният аксесоар за визията на съвременната жена. Носи комфорт и самочувствие!” – споделя тенденциите Алина Манова, професионален гримьор на Avon.

Освен с формулата си, Perfectly Matte впечатлява с много висока покривност и трайност на цвета, което го превръща в перфектното червило за всяка дама, която се осмелява да експериментира с дръзки устни. Палитрата съдържа 15 модерни нюанса, вдъхновени от последните тенденции. Светът все повече полудява по матовите цветове, а богатата гама е идеален начин да се впишете сред диктаторите на модата.