Моментите на Бонд

GILLETTE ПРАЗНУВА “МОМЕНТИТЕ НА БОНД” В ЖИВОТА НА ВСЕКИ МЪЖ

Филм №24 от серията за Джеймс Бонд – “СПЕКТЪР” вече е по кината и в чест на него Gillette отпразнува моментите на увереност и сигурност в живота на всеки мъж. Тези, така наречени “Моменти на Бонд”, не се случват от само себе си, а са резултат на прецизна подготовка и специална нагласа.

Партньорството на Gillette и новия филм “СПЕКТЪР” е вдъхновено от създателя на историите за емблематичния Агент 007 – Ян Флеминг. Силните поетични думи на Флеминг са в основата на тази история, а цитатите му определят основните “Моменти на Бонд” и присъстват във всички аспекти от кампанията.

Стартът на кампанията е поставен с телевизионен клип, който отразява емблематичните действия, вдъхновени от света на Бонд. С помощта на прецизните инструменти на Gillette, те вдъхновяват мъжете да се подготвят за своите “Моменти на Бонд”.

В продължение на тази кампания, Gillette си партнира с Джени Темим – световно-признатата  дизайнерка на костюмите от последните два филма на поредицата – “Координати: Скайфол” и “СПЕКТЪР”. Целта на това партньорство е да представи съвети за стила на мъжете, така че във всеки един момент те да се чувстват уверени и да изглеждат добре, а от там и да са готови за своите “Моменти на Бонд”.

“Точно както Бонд, така и мъжете изглеждат и се чувстват уверено, когато са добре подготвени за всяка ситуация, която им предстои.” – споделя Джон Манг, Vice President Global за Gillette.

“Чрез партньорството ни със “СПЕКТЪР”, Джени Темим и компанията на Ян Флеминг, от Gillette представяме прецизните инструменти, умения и подготовка, необходими на мъжете да посрещнат ежедневните си “Моменти на Бонд”.

В продължение на партньорството със “СПЕКТЪР”, от Gillette представят специален комплект, включващ самобръсначката Fusion ProGlide с FlexBall технология, две резерви ножчета и гел за бръснене. Това е най-добрият подарък за всеки мъж, който му осигурява прецизно бръснене и му помага да бъде готов за всички предизвикателства.