Мъжът, който не се обади, Роузи Уолш

Романтика, мистерия, тайни от миналото – роман, който има всичко необходимо, за да задържи интереса на читателя до последната страница и дълго след това!

Очаквайте на 15 януари!

Седем перфектни дни. След това той изчезна безследно…

Сара е привлекателна жена на прага на четиресетте, която се опитва да загърби миналото. Запознава се с очарователния Еди, двамата се влюбват от пръв поглед и прекарват една незабравима седмица. За пръв път в живота си Сара е убедена, че е открила сродната си душа. Тя възнамерява да му разкаже за живота си, но така и не успява, защото той заминава на почивка в Испания. Обещава, че ще й се обади веднага щом се върне, за да поставят началото на съвместния си живот. Две седмици по-късно обаче от Еди няма и следа: той не й се обажда, нито отговаря на съобщенията й във Фейсбук. С всяка изминала минута безпокойството на Сара нараства. Приятелите й я съветват да го забрави, но тя вярва, че зад изчезването му се крие основателна причина. Обяснението, което постепенно изплува на повърхността, ще я разтърси из основи. Ами ако причината се окаже единственото, което не са споделили: истината за миналото си?

Отзиви за „Мъжът, който не се обади“

Ако сте решили да прочетете само една книга тази година, то нека това да е „Мъжът, който не се обади“.

Хийт

Мъдра, топла и красиво написана книга с невероятен обрат!

Дейли Мейл

Романтичен роман с изкусно замислен сюжет, изпълнен със скандални обрати, „Мъжът, който не се обади“ е буквално неустоим. Изненадваща и сантиментална, книгата е задължително четиво за феновете на Джоджо Мойс и Лиан Мориарти, но внимавайте: води до пристрастяване!

Букпейдж

Красиво написан и трогателен роман за идентичността, спомените, надеждата и докъде бихме стигнали в търсене на любовта.

Бъсъл

За авторката

„Мъжът, който не се обади“ е петият роман на Роузи Уолш, но първият, който се появява на пазара със собственото й име. Преди това тя написва четири чиклит романа под псевдонима Луси Робъртсън, те се радват на успех най-вече в Англия, Македония и Швеция. Под този псевдоним пише и статии за любовта и срещите за списание „Мари Клеър“. Роузи работи и като телевизионен продуцент. Още с появата си на американския пазар книгата заема пето място в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ и се превръща в тотален хит в Германия, Канада, Франция, Холандия, Естония, Португалия, Турция, Румъния, Мексико и Испания.