Надпревара по гладене

Мария Силвестър предизвика над 100 ентусиасти в състезание по лесно гладене

Philips Bulgaria изненада посетителите на традиционното събитие за висок клас дрехи втора употреба Basics Market, като организира състезание по лесно гладене. Надпреварата се случи в три кръга, под наслов „добре дошли в света на лесното гладене“ и предизвика участниците да покажат бързина и сръчност, както и да усетят колко приятно може да бъде гладенето с новото поколение ютии Philips с парогенератор.

Водещ на събитието беше Мария Силвестър, която внесе необходимата за всяка подобна инициатива доза хумор. Умело навигираше участниците през трите кръга на състезанието, така че играта да бъде интересна и забавна, а и напълно честна и според правилата. Първият кръг показа бързината на записалите се в надпреварата, като целта беше да изгладят колкото е възможно по-голям обем дрехи от четири различни материи, за най-кратко време. Вторият кръг пък предложи на публиката лесно гладене на специфични материи като коприна, щампи, плисета. В рамките на трети кръг състезателите гладиха тренчове, тъй като темата на базара Basics market тази есен мина под знака на връхните дрехи.

В оспорваната надпревара взеха участие 6 човека, като накрая трима от тях са сдобиха с новото поколение ютии Philips с парогенератор, които се отличават с лекота, мощна и непрекъсната пара и една оптимална температура за гладенето на всякакви материи.

Състезанието направи впечатление и с високото качество на представения продукт. Ютиите с парогенератор на Philips могат да изгладят всички материи, дори и най-деликатните, само със силата на мощната и постоянна пара, излизаща от лека ютия с не залепваща плоча, а по-дебелите дрехи се изглаждат и освежават с лекота.