Най-вълнуващото пътуване започна

Shell България даде официалния старт на надпреварата между четирите звездни отбора, които ще обиколят страната в търсенето на формулата за „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+”. На откриващото събитие капитаните Виктория Терзийска, Башар Рахал, Мария Силвестър и Косьо Вълков разкриха имената на своите фаворити, детайли за обиколките и как ще впечатлят феновете си, за да стигнат до финала и да спечелят голямата награда – ексклузивно посещение във  фабриката на Ферари в Маранело, Италия.

През следващата седмица избраните кандидати ще прекарат три дни в компанията на една от звездите и заедно ще осъществят своята представа за незабравимо приключение на пътя. Екипите получиха от Shell задание с начална точка в гр. София и крайна цел в гр. Бургас. Всеки отбор сам ще определи маршрута, местата за спиране и нощувка. Организаторите предизвикват екипите да направят своето пътуване възможно най-интересно, за да спечелят най-голяма подкрепа от феновете. Информация за пътешествията ще бъде споделяна онлайн и в социалните мрежи, така че приятелите и почитателите на отборите да бъдат информирани в реално време за развитието им.

“Радваме се, че предоставяме на нашите клиенти един от основните елементи за всяко добро пътуване – усъвършенстваните горива Shell V-Power Nitro+. Целта на тази инициатива е да открие и останалите елементи, които превръщат пътешествието в незабравимо емоционално преживяване. Впечатлени сме от желанието и  находчивостта, които показаха всичките кандидати и ще следим с интерес пътуванията“, сподели Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България.

Отборът победител ще бъде определен на база гласовете на феновете в специално създаденото приложение в страницата на „Дарик кафе“ във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/Darik.Cafe. Всички гласували за любимия си екип ще вземат участие в седмични томболи с награди ваучери за гориво на стойност 50 лв.

Този уикенд на пътешествие се отправят екипите на Башар Рахал и Косьо Вълков, а между 17 и 19 септември отборите на жените капитани – Мария Силвестър и Виктория Терзийска ще направят „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro +”. Те ще обиколят страната в компанията на четири автомобила – Audi Q5, Volkswagen Golf Variant, Volkswagen Golf Sportsvan и Volkswagen Caddy, осигурени от Порше БГ.

За горивата Shell VPower Nitro+

Горивата Shell V-Power Nitro+ представят последното поколение усъвършенствани горива за подобрена ефективност. Те са уникални високотехнологични горива – бензин и дизел, които действат мигновено върху работата на двигателя. Подобрената им формула е разработена да помага на клиентите да използват пълния потенциал на своя автомобил, независимо от неговия модел.

Горивата Shell V-Power Nitro+ се предлагат на българския пазар от 8 май 2013 г., заменяйки досегашните горива Shell V-Power. Повече информация: www.shell.bg/vpower

За Shell България

Shell е на българския пазар от 1991 г. В България компанията оперира верига от около 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на пазара на горива на дребно в страната, а за своите корпоративни клиенти предоставя услугата euroShell Card. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти. През 2009/2012 г. са открити 5 нови магистрални обекта – Shell Правец, Shell Калотина, Shell Студена, Shell Любимец Изток и Запад – те се присъединиха към европейската мрежа от магистрални обекти на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции са сред 25-те хиляди клиенти, обслужвани всеки час в над 650 магистрални обекта в мрежата на Shell в Европа.